DayTrading: Piątek 3.05.2013
Re: DayTrading: Piątek 3.05.2013
a ja swoje eski trzymam wszystkie ... 

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
jak by EJEK puścił i zamiast UP poszedł poprawnie czyli na S, to na edku mamy mniej niż 1,3 jak nic
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
całą zabawę zepsuł ujek namieszał ejmanowi i rozjechało się wszystko 

moim zdaniem jeszcze nie i bedzie szedl ponizej 130 a pozniej uproberttheus pisze:może czas na buy na edku? co sądzicie o tym na sce juz zarobilem moze ruch zwrotny?
USD YPY poszedł OK, tylko ejek się trochę nie tego
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- kosmowariat
- Gaduła
Połowę zamknąłem na wsparciu w okolicach 1,3040, resztę wiozę na 1.3roberttheus pisze:może czas na buy na edku? co sądzicie o tym na sce juz zarobilem moze ruch zwrotny?
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Ski na S&P to raczej zły pomysł, bardzo dobre dane i wybicie 1600 pkt. po kilkunastoletniej konsoli. Ostatnie szczyty to teraz silne wsparcie.
- roberttheus
- Maniak
miałem piękną analizę ale urwałem tylko 300 pipek z tego ruchu w dół jedynie wolumen 1.0 wynagradza rozczarowanie
koniec na ten tydzien milego weekendu

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu
za chwile pojdzie korekta i kolejny powod do lapania s-ekBOCZEK pisze:USD YPY poszedł OK, tylko ejek się trochę nie tego
U J ORGR na H4 cel zrealizowali
to teraz czas na zacienianie drukowania w USA
to teraz czas na zacienianie drukowania w USA