DayTrading: Piątek 3.05.2013
Re: DayTrading: Piątek 3.05.2013
ja czekam z decyzjami do uspokojenia wahań, do tego czasu nie ma co się szczypać
piękny sl na ejku a miały być spadki 

- atlanticos
- Maniak
zycie...be polecialo..nie zawsze sie zarabiapl-samurai pisze:I mas swoja Satlanticos pisze:Laktor - bądz cierpliwy - jeny dadza zarobic, nawet jak wczesniej pobujaja... oporow nie wybily wiec nic sie nie zmienilo...poza tym trejdy nocne jo ktorych pisałeś wynagrodzily czekanie na jenylaktor pisze:jak dla mnie bankierów pop****** i w kulki jadą, pary z jenami powinny spaść, a odstawiają jaja od paru godzin , edek oszukuje dziś gorzej od kabla , trzeba poczekać ale w piątki nie lubie czekać, noc przeszła na wykresach zgodnie z planem a teraz jakby zapomnieli że na wieczór koniec zabawy i za chwile się zgubią w tej zabawie...
nadal prawie 60% siedzi w eskach więc...kosmowariat pisze:Logika tu może być mocno pokrętna. Jak patrzę po myfxbooku, ubyło eSek, przybyło eLek.
Za 15min rynek zweryfikuje. Ja twardo trzymam eSki
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
zycie...be polecialo..nie zawsze sie zarabia[/quote]atlanticos pisze:I mas swoja Spl-samurai pisze:Laktor - bądz cierpliwy - jeny dadza zarobic, nawet jak wczesniej pobujaja... oporow nie wybily wiec nic sie nie zmienilo...poza tym trejdy nocne jo ktorych pisałeś wynagrodzily czekanie na jenyatlanticos pisze:jak dla mnie bankierów pop****** i w kulki jadą, pary z jenami powinny spaść, a odstawiają jaja od paru godzin , edek oszukuje dziś gorzej od kabla , trzeba poczekać ale w piątki nie lubie czekać, noc przeszła na wykresach zgodnie z planem a teraz jakby zapomnieli że na wieczór koniec zabawy i za chwile się zgubią w tej zabawie...
nadal prawie 60% siedzi w eskach więc...kosmowariat pisze:Logika tu może być mocno pokrętna. Jak patrzę po myfxbooku, ubyło eSek, przybyło eLek.
Za 15min rynek zweryfikuje. Ja twardo trzymam eSki
pisalem ze lepsze dane i U J w gore i pociegnie JPY w dol

- pl-samurai
- Pasjonat
[quote="atlanticos"][quote="pl-samurai"][quote="atlanticos"][quote="laktor"]jak dla mnie bankierów pop****** i w kulki jadą, pary z jenami powinny spaść, a odstawiają jaja od paru godzin , edek oszukuje dziś gorzej od kabla , trzeba poczekać ale w piątki nie lubie czekać, noc przeszła na wykresach zgodnie z planem a teraz jakby zapomnieli że na wieczór koniec zabawy i za chwile się zgubią w tej zabawie...[/quote]
Laktor - bądz cierpliwy - jeny dadza zarobic, nawet jak wczesniej pobujaja... oporow nie wybily wiec nic sie nie zmienilo...poza tym trejdy nocne jo ktorych pisałeś wynagrodzily czekanie na jeny
[quote="kosmowariat"]Logika tu może być mocno pokrętna. Jak patrzę po myfxbooku, ubyło eSek, przybyło eLek.
Za 15min rynek zweryfikuje. Ja twardo trzymam eSki[/quote]
nadal prawie 60% siedzi w eskach więc...
[/quote]
I mas swoja S[/quote]
zycie...be polecialo..nie zawsze sie zarabia[/quote]
Moim zdaniem zaraz poleci w dol
Laktor - bądz cierpliwy - jeny dadza zarobic, nawet jak wczesniej pobujaja... oporow nie wybily wiec nic sie nie zmienilo...poza tym trejdy nocne jo ktorych pisałeś wynagrodzily czekanie na jeny

[quote="kosmowariat"]Logika tu może być mocno pokrętna. Jak patrzę po myfxbooku, ubyło eSek, przybyło eLek.
Za 15min rynek zweryfikuje. Ja twardo trzymam eSki[/quote]
nadal prawie 60% siedzi w eskach więc...

I mas swoja S[/quote]
zycie...be polecialo..nie zawsze sie zarabia[/quote]
Moim zdaniem zaraz poleci w dol
uprzedzałem, że ujek będzie rósł 
ja teraz otworzyłem S na ujku.

ja teraz otworzyłem S na ujku.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2013, 14:38 przez Mistrz, łącznie zmieniany 1 raz.
- kk.dreamer
- Pasjonat
no ja tez nie tykam narazie bo tu kazda para w inna stronepr7emo pisze:ja czekam z decyzjami do uspokojenia wahań, do tego czasu nie ma co się szczypać
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- roberttheus
- Maniak
no comment, patrz załącznikkk.dreamer pisze:bo tu kazda para w inna strone
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- pl-samurai
- Pasjonat
Fakt faktem - rynek jest niezle pirdolniety