DayTrading: Piątek 3.05.2013
Re: DayTrading: Piątek 3.05.2013
jedyną słuszną analizą jest w tym momęcie poczekajmy na dane, wszytko inne to spekulacja
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Analiza H4 z wczoraj + M30 dzis.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

- kosmowariat
- Gaduła
Bujnął w górę, wytną trochę eSek i będzie 50/50atlanticos pisze:nadal prawie 60% siedzi w eskach więc...kosmowariat pisze:Logika tu może być mocno pokrętna. Jak patrzę po myfxbooku, ubyło eSek, przybyło eLek.
Za 15min rynek zweryfikuje. Ja twardo trzymam eSki

Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
- atlanticos
- Maniak
po "parolach" reakcja jest zazwyczaj natychmiastowa - nie buja... leci od razu w dobrym kierunkukosmowariat pisze:Bujnął w górę, wytną trochę eSek i będzie 50/50atlanticos pisze:nadal prawie 60% siedzi w eskach więc...kosmowariat pisze:Logika tu może być mocno pokrętna. Jak patrzę po myfxbooku, ubyło eSek, przybyło eLek.
Za 15min rynek zweryfikuje. Ja twardo trzymam eSki
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
PO SL pojechali
i w dol na EDKU a U J zgodnie w gore pod lepsze dane

ok wypierdzi*** jeny w kosmos można łapać s;]
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
nie ma bata musi spać do 1,27
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- pl-samurai
- Pasjonat
[quote="atlanticos"][quote="laktor"]jak dla mnie bankierów pop****** i w kulki jadą, pary z jenami powinny spaść, a odstawiają jaja od paru godzin , edek oszukuje dziś gorzej od kabla , trzeba poczekać ale w piątki nie lubie czekać, noc przeszła na wykresach zgodnie z planem a teraz jakby zapomnieli że na wieczór koniec zabawy i za chwile się zgubią w tej zabawie...[/quote]
Laktor - bądz cierpliwy - jeny dadza zarobic, nawet jak wczesniej pobujaja... oporow nie wybily wiec nic sie nie zmienilo...poza tym trejdy nocne jo ktorych pisałeś wynagrodzily czekanie na jeny
[quote="kosmowariat"]Logika tu może być mocno pokrętna. Jak patrzę po myfxbooku, ubyło eSek, przybyło eLek.
Za 15min rynek zweryfikuje. Ja twardo trzymam eSki[/quote]
nadal prawie 60% siedzi w eskach więc...
[/quote]
I mas swoja S
Laktor - bądz cierpliwy - jeny dadza zarobic, nawet jak wczesniej pobujaja... oporow nie wybily wiec nic sie nie zmienilo...poza tym trejdy nocne jo ktorych pisałeś wynagrodzily czekanie na jeny

[quote="kosmowariat"]Logika tu może być mocno pokrętna. Jak patrzę po myfxbooku, ubyło eSek, przybyło eLek.
Za 15min rynek zweryfikuje. Ja twardo trzymam eSki[/quote]
nadal prawie 60% siedzi w eskach więc...

I mas swoja S
oiekna s zlapana ;p
czymy eur jpy rośnie?
Tak myślę!
Tak myślę!