DayTrading: Piątek 3.05.2013
- kosmowariat
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 3.05.2013
Logika tu może być mocno pokrętna. Jak patrzę po myfxbooku, ubyło eSek, przybyło eLek.
Za 15min rynek zweryfikuje. Ja twardo trzymam eSki
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
wypluj te slowa chcesz by polowa forum bankruta zalapalaroberttheus pisze:myślę że chcą byśmy się ładowali w Ski a pójdą wyżej
aczykolwiek tez zaczynam sie tego obawiac i delikatna sl zapodalem chociaz w sumie to i lot niewielki zagrany
- atlanticos
- Maniak
Laktor - bądz cierpliwy - jeny dadza zarobic, nawet jak wczesniej pobujaja... oporow nie wybily wiec nic sie nie zmienilo...poza tym trejdy nocne jo ktorych pisałeś wynagrodzily czekanie na jenylaktor pisze:jak dla mnie bankierów pop****** i w kulki jadą, pary z jenami powinny spaść, a odstawiają jaja od paru godzin , edek oszukuje dziś gorzej od kabla , trzeba poczekać ale w piątki nie lubie czekać, noc przeszła na wykresach zgodnie z planem a teraz jakby zapomnieli że na wieczór koniec zabawy i za chwile się zgubią w tej zabawie...

nadal prawie 60% siedzi w eskach więc...kosmowariat pisze:Logika tu może być mocno pokrętna. Jak patrzę po myfxbooku, ubyło eSek, przybyło eLek.

Ostatnio zmieniony 03 maja 2013, 14:19 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- roberttheus
- Maniak
jest jakoś nazbyt spokojnie jak na czas przed publikacją
windsurfing na falach trendu
- kk.dreamer
- Pasjonat
kradzieju, ubiegles mnie:) chcialam to samo napisac, hehe.roberttheus pisze:czy wy możecie wreszczcie przestać rozgrywać swoją dziecinadę i przejść na priv> ??!! może ktoś w końcu przedstawi swoją strategię gry pod dane a nie farmazony pieprzy!
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
mBrokers.plroberttheus pisze:macie jakiegoś linka do strony gdzie publikacje danych pojawiają się bez jakiś opoznien i fixów?
teraz zjazd w dól lekki i wystrzał w górę tak jak wczoraj
9 min i wszystko bedzie jasne 

- kk.dreamer
- Pasjonat
calkiem przejrzyste i rzeczywiscie bez opoznień?hrabia pisze:mBrokers.plroberttheus pisze:macie jakiegoś linka do strony gdzie publikacje danych pojawiają się bez jakiś opoznien i fixów?
kurde cos mi tu smierdzi, ze moze rzeczywiscie wyjsc z tego wielkie L
Ostatnio zmieniony 03 maja 2013, 14:25 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- zastapmnie
- Pasjonat
ogólnie nie wierzę, by gdziekolwiek nie było opóźnień;
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...