dystrybucja trwa

tak ją właśnie rozumieszcrok. pisze:
dobrze, ze ty masz pojecie o analizie i ile razy podales swoje wejscia na forum wszystko poszly w druga strone![]()
no wlasniezeuss pisze:to nie wymądrzanie,tylko szczerość. Analizy nie wrzucę, bo i tak jej nie zrozumiecie.Gdybyście rozumieli analizę i jej podstawy to nigoko by tu nie było na forum, bo kazdy by wiedział co robić. Napisałeś o podaniu analizy z sensownymi stopami, to są właśnie podstawy analizy, czym zdradziłeś swój brak wiedzy w temacie.rabit pisze:.zeuss pisze:.![]()
Zapraszam na szkolenie ze zmiany interwałów
jak dojda do 1,0268 dokładam sella ze stopem powyzej dzisiejszych szczytówroberttheus pisze:na audi buy z targetem 1.03 okolice stop 100 punktów
I bardzo dobrze ze zajzal , od razu mi humor poprawil .atlanticos pisze:a Ty mistrzu też tutaj ?zeuss pisze: Gdybyście rozumieli analizę i jej podstawy to nigoko by tu nie było na forum, bo kazdy by wiedział co robić![]()
no wlasnie nie czytalem bo mialem impre z kolegami %atlanticos pisze:a Ty mistrzu też tutaj ?zeuss pisze: Gdybyście rozumieli analizę i jej podstawy to nigoko by tu nie było na forum, bo kazdy by wiedział co robić![]()
Hrabia - jak czytales wczoraj wieczorem nasze rozważania z Laktorem to wiesz że mialem L na kiwi i edku...na kiwi wyłaczylo mi samo TP w nocy a na edku zamknąłem po 3120 L i 3129 otworzyłem S - ale z S delikatnie jak na razie...no i gbpjpy ktore pokazywałem kilka postow wyzej na wykresie - okaże się czy rynek da coś jeszcze dziś wuciągnąc - wszystko zalezy od NFP dziś - tam pokażą kierunek jazdy