DayTrading: Piątek 3.05.2013
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 3.05.2013
na edku będę chciał na 1.31468 zagrać Sell później to już pod dane typowo zależy jaka zmienność będzie
windsurfing na falach trendu
- atlanticos
- Maniak
rzeznik niezle zareagowal na oporze... gbpjpy m30
do tego stoch już zawraca i macd też do dołu... - miejsce ciekawe
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
dla przypomnienie c osie dzielo po MARIO na EDKU kiedys jaka jazde zrobili co bylo gora i dol a pozniej po MAriopr7emo pisze:taki równy ruch na edku bez danych fundamentalnych dziś musiał bym wywołany Czwartkiem
-- Dodano: pt 03-05-2013, 11:50 --
może zrobią 1-day reverse :]
odrobili wszystko z nawiazka

Zeuss mysli ze juz wszystko wie bo przeczytal kilka ksiazek na temat AT i nie rozumie ze najwazniejsze to zrozumiec .crok. pisze:dobrze, ze ty masz pojecie o analizie i ile razy podales swoje wejscia na forum wszystko poszly w druga strone

Ostatnio zmieniony 03 maja 2013, 11:56 przez rabit, łącznie zmieniany 1 raz.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

to nie wymądrzanie,tylko szczerość. Analizy nie wrzucę, bo i tak jej nie zrozumiecie.Gdybyście rozumieli analizę i jej podstawy to nigoko by tu nie było na forum, bo kazdy by wiedział co robić. Napisałeś o podaniu analizy z sensownymi stopami, to są właśnie podstawy analizy, czym zdradziłeś swój brak wiedzy w temacie.rabit pisze:Zamiast sie wymadrzac wstaw swoja analize, tylko taka z ktorej by cos wynikalo i tak by mozna bylo pod nia wchodzic w trejd z sensownymi stopami a nie takimi na poziomie kilkuset pipsow .zeuss pisze:Dziwi mnie trochę forma waszej pseudo analizy w formie pytań. Jeżeli pytacie, to niby kogo, bo tu nikt nie ma pojęcia o podstawach analizy(czym powinniście zająć się profesjonalnie), a co dopiero o Elliocie. Jeżeli pytacie, bo nie wiecie, to sobie zerknijcie na wyzsze interwały(o ile wiecie, ze są wyzsze ) tam są odpowiedzi na wasze pytania.

Zapraszam na szkolenie ze zmiany interwałów

- roberttheus
- Maniak
na audi buy z targetem 1.03 okolice stop 100 punktów
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2013, 11:59 przez roberttheus, łącznie zmieniany 1 raz.
windsurfing na falach trendu
witam ZABKE,siedzisz na edku w pozycjiatlanticos pisze:rzeznik niezle zareagowal na oporze... gbpjpy m30
roberttheus pisze:na edku będę chciał na 1.31468 zagrać Sell później to już pod dane typowo zależy jaka zmienność będzie
doszli do 50 fibo calej fali spadkowej liczacz od maksow 13242

Padlem...zeuss pisze:to nie wymądrzanie,tylko szczerość. Analizy nie wrzucę, bo i tak jej nie zrozumiecie.Gdybyście rozumieli analizę i jej podstawy to nigoko by tu nie było na forum, bo kazdy by wiedział co robić. Napisałeś o podaniu analizy z sensownymi stopami, to są właśnie podstawy analizy, czym zdradziłeś swój brak wiedzy w temacie.rabit pisze:Zamiast sie wymadrzac wstaw swoja analize, tylko taka z ktorej by cos wynikalo i tak by mozna bylo pod nia wchodzic w trejd z sensownymi stopami a nie takimi na poziomie kilkuset pipsow .zeuss pisze:Dziwi mnie trochę forma waszej pseudo analizy w formie pytań. Jeżeli pytacie, to niby kogo, bo tu nikt nie ma pojęcia o podstawach analizy(czym powinniście zająć się profesjonalnie), a co dopiero o Elliocie. Jeżeli pytacie, bo nie wiecie, to sobie zerknijcie na wyzsze interwały(o ile wiecie, ze są wyzsze ) tam są odpowiedzi na wasze pytania.![]()
Zapraszam na szkolenie ze zmiany interwałów

Ty sie na polityka nadajesz

A szkolenie to wiesz.. sobie ws...c
Ostatnio zmieniony 03 maja 2013, 12:00 przez rabit, łącznie zmieniany 1 raz.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

- atlanticos
- Maniak
a Ty mistrzu też tutaj ?zeuss pisze: Gdybyście rozumieli analizę i jej podstawy to nigoko by tu nie było na forum, bo kazdy by wiedział co robić

Hrabia - jak czytales wczoraj wieczorem nasze rozważania z Laktorem to wiesz że mialem L na kiwi i edku...na kiwi wyłaczylo mi samo TP w nocy a na edku zamknąłem po 3120 L i 3129 otworzyłem S - ale z S delikatnie jak na razie...no i gbpjpy ktore pokazywałem kilka postow wyzej na wykresie - okaże się czy rynek da coś jeszcze dziś wuciągnąc - wszystko zalezy od NFP dziś - tam pokażą kierunek jazdy
Ostatnio zmieniony 03 maja 2013, 12:03 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz