Midas pisze:Gratki, fajny trejd
Powiedz mi tylko czemu akurat tak wyszedłeś?
Ja to wczoraj przygrillowałem i niestety tak mnie jakoś kac zaatakował nie spodziewanie mocny, że nie byłem w stanie usiedzieć przed kompem i dopiero o 16 włączyłem platformę jak mi się lepiej zrobiło, a wtedy zobaczyłem, że już po zabawie. Jak tak spojrzałem to dziś jeśli bym zagrał to co trzeba to byłoby +30 i -8 na ejku, no ale to tylko taka myśl bez większej wartości
Najpierw gralem shorty do poziomów z h4 zobacz sobie na ten TF to wszystko widac na tacy był tam popyt do wycięcia. Natomiast jak wejdziesz n niższe TF to widac idealnie jak cena robi HL i zamyka sie powyżej ZL z d1 potem tylko czekac na momo jakies w naszym kierunku i jazda. Do tego tam była ZL którą była do wycięcia z h1 3091 i tak naprawde liczyłem na krótszy trejd ale jak widzialem co robią to zostawiłem. Proste.. oni wczoraj poszli do BO zrobili tam FBO i pocisneli w kierunku który jest niczym innym jak kontynuacja przedwczorajszych ruchów

TEn trejd troche nie wyszedł bo target miałem na 3181 ale wywalili mnie na TS.. trudno sie mówi.
Natomiast dzisiaj dość ciekawa sytuacja. Teraz cena jest na open daily, myśle ze przed nami dwa scenerio albo wycinają popyt z wczoraj ( mało prawdopodobno po tym co pokazala Azja ) albo jedziemy UP na open Londka ( myślę wlaśnie ze to nastąpi ) . Jak pokaża momo w moją stronę to będę atakować., narazie siedzą pod open daily i świeca czerwona