DayTrading: Czwartek 2.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 02 maja 2013, 23:47

Wzrost
16
39%
Bez zmian
2
5%
Spadek
23
56%

Liczba głosów: 41

rafmax
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 2.05.2013

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Nowy123 pisze:ale z innej beczki trzeba byc ......... by nie skaswac zyskow na strefie mocno podażowej na GJ :mrgreen: :mrgreen: i nie obracac sie na S nawet na skalpa i ustawic po cofce sl na BE czekac co tam Mario czy da sygnal do odwrotu :)
Rozumiem ze dalej do mnie pijesz chociaz zaczałem twoje zaczepki olewac, człowieku bez HONORU. Dla twojej wiadomosci powiem ci ze jedno zlecenie zostało zamkniete na +103 pipsy, reszcie daje czasu bo jak pisałem wczoraj zaczyna znowu wygladac prowzrostowo. W najgorszym wypadku bede i tak +85 pips a w najlepszym.... wiec zachowaj swoje uwagi expost (jak zwykle) bo ty sie tu produkujesz a ja na najgorszym zleceniu mam +50 a na najlepszym +100 w tej chwili. Pewnie i tak nie zrozumiesz bo dla ciebie tylko scalpik 5 pips (jak sie uda) i radocha "ahahaha".

Jak taki cwany jestes to czemu tego wczoraj nie napisałes a teraz po wszsytkim krytykujesz badz co badz moje zyskowne transakcje? Mam ci przypomniec jak juz wczoraj wieszczyłes zjazd par z JPY, człowieku bez honoru?
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

rajdel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rajdel »

magura2004 pisze:Jaka cisza na forum :) Chyba wszyscy :564: :)
Po takim ładnym dniu na edku, ejku, częściowo na ujku to trzeba świętować :)

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

Witam. Może ktoś wie jakie plotki chodzą o jutrzejszych prognozach zatrudnienia w sektorze pozarolniczym w USA?

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

FxTag pisze:Witam. Może ktoś wie jakie plotki chodzą o jutrzejszych prognozach zatrudnienia w sektorze pozarolniczym w USA?
Prognoza 145K. Plotki
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

cytrynek pisze:
FxTag pisze:Witam. Może ktoś wie jakie plotki chodzą o jutrzejszych prognozach zatrudnienia w sektorze pozarolniczym w USA?
Prognoza 145K. Plotki
Dziękuję

-- Dodano: 02 maja 2013, 19:50 --

Myślę, że te dane będą kluczowe na najbliższe dni, więc warto poświęcić im uwagę. Każde odstępstwo od przewidywań, powinno przynieść spory ruch na Edku.
"Tak myślę" (pozwoliłem sobie zacytować uczestnika tego forum :wink: )

antoniZ
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: antoniZ »

Ehh żal patrzeć na polską grupę forexową. Same kłótnie.
Na sonitach też trafi się malkontent ale zostaje sprowadzony do parteru.
Dwaj wodzowie żadzą i pomagają dyskutanci. Chcesz pokazać że jesteś kozak to stań do pojedynku pokaż na realu gdzie postawiłeś pieniądze.
Grupa ma 5 lat i przetrwała tych wszystkich malkontentów.
Miło się czyta, pochwały, podziękowania, wzajemne wsparcie. Inny świat.
Gdy tu zaglądam to jedynie zastanawiam się kto mi przypieprzy choć sam nie jestem święty.
Więcej luzu, więcej współpracy, więcej kasy w kielni.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.

Awatar użytkownika
Adam
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Adam »

antoniZ pisze:Ehh żal patrzeć na polską grupę forexową. Same kłótnie.
Na sonitach też trafi się malkontent ale zostaje sprowadzony do parteru.
Dwaj wodzowie żadzą i pomagają dyskutanci. Chcesz pokazać że jesteś kozak to stań do pojedynku pokaż na realu gdzie postawiłeś pieniądze.
Grupa ma 5 lat i przetrwała tych wszystkich malkontentów.
Miło się czyta, pochwały, podziękowania, wzajemne wsparcie. Inny świat.
Gdy tu zaglądam to jedynie zastanawiam się kto mi przypieprzy choć sam nie jestem święty.
Więcej luzu, więcej współpracy, więcej kasy w kielni.
Dokladnie dlatego przestałem wstawiać tutaj swoje analizy i wejścia.Jest tu naprawde wartościowa grupa osób ktorzy maja wiedzę i dzilą się z innymi . Czegoś takiego jak teraz to tu dawno nie było nie wiem dlaczego mod nie reaguje
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

Nie wiem jak wam poszło dzisiaj na FX, ale ja w eSkach na ejku i edku zarobiłem bardzo porządnie <3 nie czytałem postów dzisiejszych, coś ciekawego tu się wydarzyło?:)

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

to co zwykle, rychu jak zwykle przeciwny kierunek, nowy jak zwykle coś pisał ale nikt nie rozumiał, dzień jak co dzień.

Macie jakieś pomysły na BRENTa??
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

psxor pisze:Nie wiem jak wam poszło dzisiaj na FX, ale ja w eSkach na ejku i edku zarobiłem bardzo porządnie <3 nie czytałem postów dzisiejszych, coś ciekawego tu się wydarzyło?:)

bardzo ladnie :) czas swietowac:) i odpoczac

-- Dodano: czw 02-05-2013, 21:12 --
BOCZEK pisze:to co zwykle, rychu jak zwykle przeciwny kierunek, nowy jak zwykle coś pisał ale nikt nie rozumiał, dzień jak co dzień.

Macie jakieś pomysły na BRENTa??
no no jak nie zrozumial pisalem S na E J przy strefie podazowej :) godzin postu i kurs jaki byl ;) :wink: jeden kolega chyba tez w S wszedl bo pytal czy zamykam :) dzien udany czas odpoczac :) a szczegolnie do frustrata :lol: :lol: :lol: nawet nie czytam tych banialukow juz jego szkoda czasu
Ostatnio zmieniony 02 maja 2013, 21:13 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany