Gratuluję! 600 punktów czy 600 pipsów?BOCZEK pisze:wczoraj 300 dziś 300 razem 600
DayTrading: Czwartek 2.05.2013
Re: DayTrading: Czwartek 2.05.2013
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
-
Bemowo
oj, oj źle to widzę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czyli jak to widzisz
Bo tylko obrazek dałeś ...
Pójdą up czy to tylko chwilowe i zwałka w dół
Pozdrawiam,
S.
Pójdą up czy to tylko chwilowe i zwałka w dół
Pozdrawiam,
S.
BOCZEK pisze:wczoraj 300 dziś 300 razem 600
nie pisz nawet bo frustrat zaraz wyskoczy bys mu udowdonil hahahahah
-
Bemowo
na obrazku wszystko widaćsycamor pisze:Czyli jak to widzisz![]()
Pójdą up czy to tylko chwilowe i zwałka w dół![]()
Pozdrawiam,
S.
No może i widać, jak ktoś sie posługuje takimi oznaczeniami...
Od siebie powiem tak : myślę, że będzie UP.
S.
Od siebie powiem tak : myślę, że będzie UP.
S.
cytrynek, najpier to musisz wiedzieć ze centa nie dzielisz na 10 
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Na Edku masz 4 czy 5 miejsc po przecinku?BOCZEK pisze:cytrynek, najpier to musisz wiedzieć ze centa nie dzielisz na 10
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
ale z innej beczki trzeba byc ......... by nie skaswac zyskow na strefie mocno podażowej na GJ
i nie obracac sie na S nawet na skalpa i ustawic po cofce sl na BE czekac co tam Mario czy da sygnal do odwrotu
lub skasowac i czakac co zrobia pod takie cos trzeba miec troche spekulacyjnego drygu
bylo do przewidzenia ze zostanie zapytany o dalsze obnizanie stop referencyjnych i dodatkow stop depozytowych ktore sa zerowe tylko pytanie trzeba bylo sobie zadac co odpowie
i zaryzkowac S
plus ze kabel na oporach i jesli ERU USD zacznie cofac to chcac nie chca pociagnie KAbla w dol i jeszcze U J tez na oporze
tak jak to pisalem koledze ze ja na S na E J strefa oporowa jak i na U J strefa oporowa jeszcze jak zaczna EUR USD dolowac to tym szybciej poleca i Mario dolal oliwy do ognia
a jeszcze komus pisalem tutaj ze reakcja na FOMC na indeksach ze jest na drugi dzien
pierwsze S na SP500 1598 założone
bylo do przewidzenia ze zostanie zapytany o dalsze obnizanie stop referencyjnych i dodatkow stop depozytowych ktore sa zerowe tylko pytanie trzeba bylo sobie zadac co odpowie
tak jak to pisalem koledze ze ja na S na E J strefa oporowa jak i na U J strefa oporowa jeszcze jak zaczna EUR USD dolowac to tym szybciej poleca i Mario dolal oliwy do ognia
a jeszcze komus pisalem tutaj ze reakcja na FOMC na indeksach ze jest na drugi dzien
pierwsze S na SP500 1598 założone
- magura2004
- Pasjonat

Jaka cisza na forum
Chyba wszyscy