Bemowo pisze:ejek chyba dzisiaj pobił wszystkie rekordy
3 pięra do góry, 3 piętra w dół. Można się
no ja pisalem 98 10 98 30 EJE strepa oporowa i 1290 20 -40 i druga juz bardziej pod S okolice 129 90 na E J

a tak to 200 pipsa gora i dol

Bemowo pisze:ejek chyba dzisiaj pobił wszystkie rekordy
3 pięra do góry, 3 piętra w dół. Można się
Miło móc przeczytać taka informacjębirkof86 pisze:Panowie i Panie powiem tylko kocham takie dni jak dzis. Forex dal mi wlasnie mozliwosc kupna mojego marzenia volvo s40
Zaba zgodnie z obietnica masz u mnie piwo
uwazaj bo ktos Ci uwierzy, a nawet jesli juz to lepiej szybko kupuj bo jesli przez jeden ruch zarabiasz na auto to jutro mozesz ono byc dalej tylko Twoim marzeniembirkof86 pisze:Panowie i Panie powiem tylko kocham takie dni jak dzis. Forex dal mi wlasnie mozliwosc kupna mojego marzenia volvo s40
Ty to jednak dziwny jesteś hehehehe na volvo to chyba za 50 lat zarobisz:-)marmaj81 pisze:nowy123 trzymać te ESKi jeszcze?
marzeniem to było 1,3355roberttheus pisze:taka świeczka na edku h4 to było moje marzenie na dziś
a może on ma kapitał 500tys i zarobił tylko 5-7% dziś - na volvo napewno starczyloby... czemu Ty patrzysz każdemu w portfel zamiast pilnować swoich pozycji... dziwne to trochęrafmax pisze:uwazaj bo ktos Ci uwierzy, a nawet jesli juz to lepiej szybko kupuj bo jesli przez jeden ruch zarabiasz na auto to jutro mozesz ono byc dalej tylko Twoim marzeniembirkof86 pisze:Panowie i Panie powiem tylko kocham takie dni jak dzis. Forex dal mi wlasnie mozliwosc kupna mojego marzenia volvo s40
atlanticos pisze:a może on ma kapitał 500tys i zarobił tylko 5-7% dziś - na volvo napewno starczyloby... czemu Ty patrzysz każdemu w portfel zamiast pilnować swoich pozycji... dziwne to trochęrafmax pisze:uwazaj bo ktos Ci uwierzy, a nawet jesli juz to lepiej szybko kupuj bo jesli przez jeden ruch zarabiasz na auto to jutro mozesz ono byc dalej tylko Twoim marzeniembirkof86 pisze:Panowie i Panie powiem tylko kocham takie dni jak dzis. Forex dal mi wlasnie mozliwosc kupna mojego marzenia volvo s40