Przepraszam Rysiu ze zamieszczam wykresy M1 na DT.richard.cali pisze:Ty nawet na spadki, tragedia wykres, M1, weź się za wyższe TF-y...ciao
Jesli Ci sie nie podobaja to ich nie otwieraj. Proste.
Przepraszam Rysiu ze zamieszczam wykresy M1 na DT.richard.cali pisze:Ty nawet na spadki, tragedia wykres, M1, weź się za wyższe TF-y...ciao
Tragedia, wiem że popakowałeś się w S niżej i stracisz, twoje wykresy są jak zawsze, BEZ SENSU i tyleZielonaMgielka pisze:Przepraszam Rysiu ze zamieszczam wykresy M1 na DT.richard.cali pisze:Ty nawet na spadki, tragedia wykres, M1, weź się za wyższe TF-y...ciao
Jesli Ci sie nie podobaja to ich nie otwieraj. Proste.
richard.cali pisze: Tragedia, wiem że popakowałeś się w S niżej i stracisz, twoje wykresy są jak zawsze, BEZ SENSU i tyle
BOCZEK pisze:Ruchu, Twoje zawsze są nie widoczne, weź już skończ się ośmieszać pisząc ze kogoś jest bez sesu samemu nic nie pokazując, Jesteś jak ksiądz uczący dzieci o sexie...
W porządku jak jestem na L na E/U ty S i tyle, normalnie...ZielonaMgielka pisze:richard.cali pisze: Tragedia, wiem że popakowałeś się w S niżej i stracisz, twoje wykresy są jak zawsze, BEZ SENSU i tyle
OK... Rozumiem
Dawno urlopu od DT nie miales.