matvaaa pisze:Sorry że zrobie offtop ale mam pytanie, poleci ktoś jakiegoś dobrego brokera bo już z tym aliorem nie moge
Obadaj BRE
matvaaa pisze:Sorry że zrobie offtop ale mam pytanie, poleci ktoś jakiegoś dobrego brokera bo już z tym aliorem nie moge
Nowy123, jest taki guru od SVA - Tom Williams, który podąża za smart money - mówi, że dzisiaj płynie na rynki kasa z FED i SP500 walnie w 1600 - nie mówił tylko co dalejNowy123 pisze:poczkac na Sp500 trzeba bo podbijaja jak tam rusza w koncu w dol pozadniej i z balona spuszcza powietrza to 97 peknie jak zaplakaukulele pisze:3 razy testowali mocno 97 i nie dali rady, ja tu widzę raczej mocniejszy ruch do góry.a na razie kreca jak moga
londyn dziala przeciez
do zamkniecia gieldy mieszanie trwa
![]()
plan musza wykonac swoj
jeszcze FED moze po FEDZIE
Nie no gram tylko na walutach, większość daytrading tak że jak najmniejsze spready i prowizjeNowy123 pisze:matvaaa pisze:Sorry że zrobie offtop ale mam pytanie, poleci ktoś jakiegoś dobrego brokera bo już z tym aliorem nie moge
ale na czym ci zalerzy same waluty to prowizja male i fajne spready Aramda plus gold i sliver bo CFD nie maja
atlanticos pisze:zgadzam sie... edek w dół a ujek w górę, a co za tym idzie pozostałe pary z jenem też... swoje w dół już dziś zrobiły raczejNowy123 pisze:[quote="atlanticosuote="ukulele"]3 razy testowali mocno 97 i nie dali rady, ja tu widzę raczej mocniejszy ruch do góry.
matvaaa pisze:Nie no gram tylko na walutach, większość daytrading tak że jak najmniejsze spready i prowizjeNowy123 pisze:matvaaa pisze:Sorry że zrobie offtop ale mam pytanie, poleci ktoś jakiegoś dobrego brokera bo już z tym aliorem nie moge
ale na czym ci zalerzy same waluty to prowizja male i fajne spready Aramda plus gold i sliver bo CFD nie majaa i żeby konkretne oprogramowanie było a nie jakiś fxnet
BRE Forex ECN albo BossaFX- nie ECN ale do obydwu żadnych zastrzeżeń nie mam, a obydwa działające na naszym rynku.matvaaa pisze:Sorry że zrobie offtop ale mam pytanie, poleci ktoś jakiegoś dobrego brokera bo już z tym aliorem nie moge
szokpr7emo pisze:no to rośniemy
edzio jutro może wystrzelić nawet do 1,3450-1,35
Armada jest jak Bosch wśród narzędzisycamor pisze:Polecam Armadę,
mam od kilku miesięcy co prawda, ale działą bez zarzutu.
Jak otworzysz rachunek za min 300 (PLN, €, $) to masz konto z niskimi spreadami (w dzień np. na kablu 4-7 punktów) + oczywiście prowizja, ale i tak jest lepiej, niż sam spread.
S.
ujek i ejek mnie martwią bo leniwe takie, nadzieję żywię tylko w Kurodzie kiedy nawiąże do słabych odczytów inflacjiatlanticos pisze:szokpr7emo pisze:no to rośniemy
edzio jutro może wystrzelić nawet do 1,3450-1,35