DayTrading: Środa 1.05.2013
Re: DayTrading: Środa 1.05.2013
Po raporcie ADP byliśmy świadkami sczytu na EURUSD ,to tyle ,można grac na spadki z zamkniętymi oczami
Jak myślisz, do jakiego poziomu?nowy1234 pisze:Po raporcie ADP byliśmy świadkami sczytu na EURUSD ,to tyle ,można grac na spadki z zamkniętymi oczami
Dla trejdera najważniejsze są dwie rzeczy: jedna i druga!
mądre spostrzeżenie, popieram!davor5 pisze:masz rację nowy wtedy pompowało się w realna gospodarkę nieruchomości to nakręcało wszystko była praca szły zapasy ludzie zarabiali i maszyna się nakręcała niesamowicie teraz brakuje tej realności indeksy same w sobie nie spowodują ożywienia teraz już nie zarabia kowalski a banksterka trzeba czekać cierpliwie aż im bańka pęknie ;-)

natomiast tak z ciekawości, widzisz jakieś szanse w przyszłości na przywrócenie realności?

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
1.31174 

Tego to nie wiem ale będzie rozczarowanie dzisiejszym Fedem -brak dodruku oraz jutrzejszym cięciem lub zapowiedzią cięcia stóp ,oj polecimyemlem pisze:Jak myślisz, do jakiego poziomu?nowy1234 pisze:Po raporcie ADP byliśmy świadkami sczytu na EURUSD ,to tyle ,można grac na spadki z zamkniętymi oczami
kowalski w USa zbiednial kalas srednia hmm jaka klasa bezrobocie liczone odpowiedniodavor5 pisze:masz rację nowy wtedy pompowało się w realna gospodarkę nieruchomości to nakręcało wszystko była praca szły zapasy ludzie zarabiali i maszyna się nakręcała niesamowicie teraz brakuje tej realności indeksy same w sobie nie spowodują ożywienia teraz już nie zarabia kowalski a banksterka trzeba czekać cierpliwie aż im bańka pęknie ;-)

rozumiem ozywienie w UE strefie w 2 polowie roku ok ale to tylko maly zabek a gdzie DAX jest a no na szczytach 2008 a dane recesyjne niech mi ktos powie ze nie ma nadmuchanej banki

16 00 dane z przemyslu oczywsicie w USA przemysl to 1/3 jak nie 1/4 gospodarki jedynie bo reszta to konsumpcja

niech daja na RISK OFF juz ulica weszla w L na edku

Jeśli będzie rozczarowanie Fedem, to USD się osłabi więc Edek znów pójdzie w górę, to masz na myśli?
Dla trejdera najważniejsze są dwie rzeczy: jedna i druga!
rozczarowamie brakiem dodrukuemlem pisze:Jeśli będzie rozczarowanie Fedem, to USD się osłabi więc Edek znów pójdzie w górę, to masz na myśli?
w tej chwwili spadki są przesądzone tymi dwoma wydarzeniami
Ostatnio zmieniony 01 maja 2013, 15:19 przez nowy1234, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Bywalec
witam,
sorki że pytanie nie w temacie, ale zastanawia mnie, w jaki sposób gracie na forexie, czy pracujecie i forex jest dodatkowym dochodem, czy macie otwartą działalność gospodarczą związaną z forexem, płacicie zusy i inne sprawy?
ile kosztuje i jak długo trwa dobre szkolenie na temat forexu, z jakich szkoleń korzystaliście?
sorki że pytanie nie w temacie, ale zastanawia mnie, w jaki sposób gracie na forexie, czy pracujecie i forex jest dodatkowym dochodem, czy macie otwartą działalność gospodarczą związaną z forexem, płacicie zusy i inne sprawy?
ile kosztuje i jak długo trwa dobre szkolenie na temat forexu, z jakich szkoleń korzystaliście?
na 1 h juz sygnaly poszly na S na EUR JPY i EUR USD lecz mnie jeszcze martwi FED
ze jeszcze tutaj pobujaja