roberttheus pisze:te Wasze Ski na edku chyba zostały zastopowane bo wyrwał w górę
Po przeczytaniu kilku ostatnich stron wczorajszego DT wywnioskowalem ze nadeszla moda na duze depa i stopy wielkosci 2000 pipsow wiec prawie nikt nie traci a przyrost kapitalu w okolicach 0.05% dziennie (w porywach) rzuca na kolana .
Jestem zdezorientowany co do edka, ale zaczynam budować piramidkę na S.
Dlaczego ?
Sonici testują nowy system PVSRA i wódz trąbi od poniedziałku że grubasy budują wielką S.
Są i odmienne zdania ale ja wyżej jak 1.325 nie widzę więc na podjarkach będę S podbierał.
Daytading to nie jest więc przepraszam za offtopic.
Żaba a ty gdzie czekasz z S ?
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
ZielonaMgielka pisze:Przy tej plynnosci chyba bezpiecznej poczekac na sesje US.
Nowy123... Zaloz dziennik to zamkniesz buzie niedowiarkom. Proste.
nikomu nie musz nic udawadniac wszystko jest opisywane na forum wystarczy zobaczyc date kiedy Dax byl ostanio na 7950 i co pisalem o S wtedy tez byl SP500 robi lsczyty a ja lapal S dokladnie 04.02-03
tak samo nie musz nic udawaniac na EUR JPY jak namaiwalem i analizowalem by brac pod BOJ od 109
Ostatnio zmieniony 01 maja 2013, 10:52 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
antoniZ pisze:Jestem zdezorientowany co do edka, ale zaczynam budować piramidkę na S.
Dlaczego ?
Sonici testują nowy system PVSRA i wódz trąbi od poniedziałku że grubasy budują wielką S.
Są i odmienne zdania ale ja wyżej jak 1.325 nie widzę więc na podjarkach będę S podbierał.
jedna wziąłem wczoraj wieczorem po 1.3170 a kolejna dobiorę jeśli dobijemy do 1.33
antoniZ pisze:Jestem zdezorientowany co do edka, ale zaczynam budować piramidkę na S.
Dlaczego ?
A skad wodz wie ze grubasy buduja wielka S?
Wykres aktualnie sugeruje obecnosc wiekszego popytu na rynku.
Warto poczekac na reakcje kursu w obrebie 1.32 gdzie rezyduje duza liczba zlecen buy stop.
Jesli gracze instytucjonalni chca sprzedac EU to wlasnie tutaj znajda potrzebna plynnosc do realizacji zlecen.
Wskaźnik cen nieruchomości w GBP -0,1% wobec prognozowanych +0,3%. Kanał cenowy osiagnął max. Kabelek S?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 01 maja 2013, 11:10 przez cytrynek, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
@ZielonaMgielka,
wodzów to jest dwóch, jeden gra klasycznie a drugi tzw "scoutami".
Ten drugi ma dobre wyniki od miesiąca (1000-2000 pips tygodniowo).
Ja nie mam czasu siedzieć całymi dniami nad wykresami więc korzystam z jego przemyśleń.
żaba ja od 1.3190 i co 50 pips będę dokładał do kotła.
@Nowy123 nie zoładkuj się tak, podwójny szczyt prawie gotowy (daily) na us.30.
Trzymam kciuki abyś wreszcie zarobił krocie ...
Ostatnio zmieniony 01 maja 2013, 11:01 przez antoniZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.