DayTrading: Środa 1.05.2013
- kk.dreamer
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 1.05.2013
Ja myślę, że koło tego broka to nawet nie przejde jak oni takie jazdy maja 

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
dodam jeszcze, że po ponownym otwarciu pozycja nie była widoczna w otwartych pozycjach, nie zajęła depozytu, zupełnie jakby jej nie było, więc nie mogłem nic zrobić, bo o niej nie wiedziałem
a czy alior uzywa protradera moze?mechia pisze:dodam jeszcze, że po ponownym otwarciu pozycja nie była widoczna w otwartych pozycjach, nie zajęła depozytu, zupełnie jakby jej nie było, więc nie mogłem nic zrobić, bo o niej nie wiedziałem
- atlanticos
- Maniak
co akcje...juz by mnie tam nie bylo....mechia pisze:Dane z historii transakcji EUR/JPY
11:52 otworzyłem krótką po 127.415
15:38 pozycja zamyka się sama po 128.218
15:34 sell otwiera się samo po 128.051
0:35 pozycja zamyka się sama po 128.235
I nie rozumiem, jakim prawem ponownie sama się otworzyła, skoro wcześniej została zamknięta i zaksięgowała się z niej strata
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Si, nawet jak w alarmie ustawisz opcje maila to przychodzi z info@protrader.orgrafmax pisze:a czy alior uzywa protradera moze?mechia pisze:dodam jeszcze, że po ponownym otwarciu pozycja nie była widoczna w otwartych pozycjach, nie zajęła depozytu, zupełnie jakby jej nie było, więc nie mogłem nic zrobić, bo o niej nie wiedziałem
-- Dodano: 01 maja 2013, 09:43 --
Obserwuje ktoś Brenta?
alior przekonał mnie przejrzystością i bardzo fajnym wyglądem platformy, poza tym mam tam konto, więc przelewam pieniądze w czasie rzeczywistym między rachunkiem normalnym i brokerskim
jeśli mi tej straty nie zwrócą, to będę zmuszony brokera zmienić i złożyć na nich skargę do KNFu
jeśli mi tej straty nie zwrócą, to będę zmuszony brokera zmienić i złożyć na nich skargę do KNFu
A jakiego brokera masz?kk.dreamer pisze:Ja myślę, że koło tego broka to nawet nie przejde jak oni takie jazdy maja
Wg mnie ten cały protrader to jakas porazka jest. nawtykane wszsytkiego, mało intuicyjne i jeszcze takie jazdy. Masakra.
Moze jestem staroswiecki ale dla mnie najlepszy jest meta trader. bbardzo mi sie podoba to zrobił bre i ich smart orders.
ale to temat na inny dział...
lepiej pisakujcie jak widzicie dzis pary z jenem;)
Moze jestem staroswiecki ale dla mnie najlepszy jest meta trader. bbardzo mi sie podoba to zrobił bre i ich smart orders.
ale to temat na inny dział...
lepiej pisakujcie jak widzicie dzis pary z jenem;)
- atlanticos
- Maniak
mechia pisze:alior przekonał mnie ...... bardzo fajnym wyglądem platformy

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
- kk.dreamer
- Pasjonat
ja mam 2 konta, jedno na ironfx, drugie na bossafxrajdel pisze:A jakiego brokera masz?kk.dreamer pisze:Ja myślę, że koło tego broka to nawet nie przejde jak oni takie jazdy maja
-- Dodano: 01 maja 2013, 07:53 --
Żaba ma wielkie oczyatlanticos pisze:mechia pisze:alior przekonał mnie ...... bardzo fajnym wyglądem platformy

Drodzy Panowie Panie również trejdują...