tam gdzie Ty czekasz ja zarabiam... tym się różnimy... a co do MPApieża to nie znam człowieka..może dwa jego posty tu widziałem dawno temu więc nie wiem co bierzesz, ale następnym razem zmniejsz dawkę o połowęrichard.cali pisze:Chłopie podpis pod twoim postem to gorzej niż źle, jak możesz twierdzić że otwierasz sobie kiedy chcesz, przecież otwarcie pozycji to czasem wiele godziń cierpliwego czekania, ekipa ci się pomniejsza, gdzie MPapież, albo ten mądrala z avatarem z kotem, kto będzie następny, tylko czekać...atlanticos pisze:rzeczywiście poziom w tym wątku jest coraz tragiczniejszy jeśli ktoś kto zarabia - a niewielu tu takich - jest szufladkowany w kategorii "świr" tylko dlaego że jego strategia nie pokrywa sie z innymi... Kiedyś o tym pisałem - jak ktoś ma dobrze dobraną pozycję to da sobie radę... patrz zdanie pod moim postem...richard.cali pisze:psxornie wiem do jakiej kategorii świrów mam cię wsadzić...obyś nie znalazł naśladowców![]()
poziom na tym wątku jest coraz tragiczniejszy, może wkrótce sięgnie dna
zeby nie bylo że offtop to na kablu zaczepiliśmy o górną bandę w okolicach 5560
poza tym nie widziałem naprawdę NIGDY ANI JEDNEJ Twojej analizy tutaj... niewiele poza zamieszaniem wnosisz tutaj