wykresy pokazywalem co bylo opisane na nich Kwiecien MAJA 2012 = 2013 to moja koncepcja a teraz ignorrafmax pisze:Nowy123 pisze:rafmax pisze:taaa od pol roku ma racje a wykres idzie do gory
skoncz sfrustrowany chlopcze przeklamywac bo podawalem kwiecien MAJ a teraz wracaj do swej demowki![]()
juz CI pisalem a od ponad pol roku namawialem tutaj na L pod BOJ z 109 EUR JPY![]()
![]()
![]()
koncze bo nie mam czasu na twoje banialuki i frustracje
ale chlopie ty nie masz za grosz honoru. kazdy na tym forum wie ze napierdzielasz posty o sztucznym podciaganiu sp 500, ze korekta tuz tuz, ze to co sie mecza kilka dni straca w dzien cn odkad ja jestem na tym forum czyli od stycznia. kazdy to widzi ze jest napompowany ale co z tego? nikt nie wie kiedy peknie...
ale juz to widze ze jak peknie jutro albo za miesiac, albo za rok powiesz "hahahha mowiłem"
pisalem 590 S na SP500 i na DAx 7950 zleciel pozniej pisale cal yczas o L dojazd do oporow tez wykresy podawalem jak lamali opory to sie szlo na nastepne fibo pod L i S czy t otakie trudne 50 ptk byl odo wyjecie pod S na DAx
to samo o SP500 pisalem zejscie w dol i jeszcze jedno Up i tam bralem S z srednia 590 i zjazd byl na ile 1538 teraz z RGR nie wyszlo moze wyjdzie z podwojnym szczytem