AliorTrader - ECN.
Re: AliorTrader - ECN.
U mnie coś kiepsko chodzi Alior trader demo, nie ma płynności. Czy ktoś kto używa konta demo, może powiedzieć że chodzi źle albo wręcz przeciwnie? Z Real też tak jest?
A o tych cudach co się dzieją na wykresach po zmianie interwału czasowego to już szkoda wspominać...
no i te braki na wykresach...
Też tak macie? Czy to u mnie coś nie tak..?
Może wypowie się ktoś z zespołu BM Alior Banku?
Pozdro.
A o tych cudach co się dzieją na wykresach po zmianie interwału czasowego to już szkoda wspominać...
no i te braki na wykresach...
Też tak macie? Czy to u mnie coś nie tak..?
Może wypowie się ktoś z zespołu BM Alior Banku?
Pozdro.
Dokładnie mam to samo. Płynność oceniam -10 kutasów ;/
o to chyba wy tak macie!
Ja aliora mam Konto Real, Konto Demo na którym ćwicze róźne rzeczy i konto demo Protradera w którym biore udział w konkursie i czasami wszystkie 3 są naraz otwarte i chodzi ok.
A mam pytanie do tych co testują Protradera na Androidzie na smartfonie czy tablecie!
Jak wam to chodzi, bo mi lubi często wyjsć z platformy, lub wykres się robi jakiś krzywy !
mam nadzieje że to poprawią w Aliorze!
a napewno nie jest to wina internetu czy tableta bo (internet 40mb/s posiadam i tableta Samsunga Note 10.1 z rysikiem do analiz 4-rdzeniowy z 2 GB ramu.)
Ja aliora mam Konto Real, Konto Demo na którym ćwicze róźne rzeczy i konto demo Protradera w którym biore udział w konkursie i czasami wszystkie 3 są naraz otwarte i chodzi ok.
A mam pytanie do tych co testują Protradera na Androidzie na smartfonie czy tablecie!
Jak wam to chodzi, bo mi lubi często wyjsć z platformy, lub wykres się robi jakiś krzywy !
mam nadzieje że to poprawią w Aliorze!
a napewno nie jest to wina internetu czy tableta bo (internet 40mb/s posiadam i tableta Samsunga Note 10.1 z rysikiem do analiz 4-rdzeniowy z 2 GB ramu.)
Bank zamknął moje pozycje!
Nie było mnie nawet przed komputerem i moje pozycje zostały pozamykane.
Co ciekawe czasy w kolumnie "Transakcje" nie pokrywają się z kolumną "Rejestr zdarzeń". Ktoś z banku ukradł moje pieniądze? Jakaś pomyłka?
Czy komuś jeszcze w magiczny sposób pozycje zamknięto?
Nie było mnie nawet przed komputerem i moje pozycje zostały pozamykane.
Co ciekawe czasy w kolumnie "Transakcje" nie pokrywają się z kolumną "Rejestr zdarzeń". Ktoś z banku ukradł moje pieniądze? Jakaś pomyłka?
Czy komuś jeszcze w magiczny sposób pozycje zamknięto?
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Witamy,
Niektóre pozycje Klientów zostały zamknięte w wyniku błędu systemu. Zostaną one przywrócone w niezmienionej formie najszybciej jak to możliwe.
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Niektóre pozycje Klientów zostały zamknięte w wyniku błędu systemu. Zostaną one przywrócone w niezmienionej formie najszybciej jak to możliwe.
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Lepiej zostawić pozycje zamknięte, tylko oddajcie pieniądze. Platforma działa jakoś dziwnie. Nie mam pozycji, a nieaktywny przycisk "Zamknij wszystkie" mruga, jakby ktoś go naciskał (przy braku pozycji nawet nie można tego nacisnąć).
Jakiś psikus programistów?
Teraz boję się otworzyć cokolwiek.
Jakiś psikus programistów?
Teraz boję się otworzyć cokolwiek.
Witam,
platforma się wczoraj zaktualizowała do nowej wersji. Na pierwszy rzut oka zauważyłem zmiany przy narzędziach AT. Pojawiły się podświetlenia i punkty ułatwiające posługiwanie się nimi. Działa wszystko oprócz Fibonacci Retracement ;/ Poziomy są niewidoczne i nie można ich w żaden sposób edytować. Co może być tego przyczyną ?
platforma się wczoraj zaktualizowała do nowej wersji. Na pierwszy rzut oka zauważyłem zmiany przy narzędziach AT. Pojawiły się podświetlenia i punkty ułatwiające posługiwanie się nimi. Działa wszystko oprócz Fibonacci Retracement ;/ Poziomy są niewidoczne i nie można ich w żaden sposób edytować. Co może być tego przyczyną ?
Informacja "Błędne parametry połączenia lub twoje IP jest zablokowane". No po prostu cudnie... CO TO MA BYĆ ???
Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć.-Albert Einstein
mam to samo!! Kolejna fuszera tej niby platformy.enderius pisze:Informacja "Błędne parametry połączenia lub twoje IP jest zablokowane". No po prostu cudnie... CO TO MA BYĆ ???
Nie no cudownie, w końcu wyższa kultura bankowości
Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć.-Albert Einstein