DayTrading: Wtorek 30.04.2013
Re: DayTrading: Wtorek 30.04.2013
Brent wygląda jak by chciał a nie mogł, czy to już koniec korekty wzrotów?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
fromagboy pisze:USD/CAD jakieś analizy ktoś/coś? Tłuste dane za pół godziny a mister jak na razie leci od prawie tygodnia mocno w dół, nigdy nie grałem na tej parze
odbilismy od strefy popytu w tej chwili. moim zdaniem moze byc rajd up.
to co ruszmy z podbitka Edka
bo usraki tez chca wyzej S brac 

rafmax pisze:fromagboy pisze:USD/CAD jakieś analizy ktoś/coś? Tłuste dane za pół godziny a mister jak na razie leci od prawie tygodnia mocno w dół, nigdy nie grałem na tej parze
Fakt, teraz widzę po głębszym spojrzeniu na D1, rejony 1.0092 i 1.0073 wydają się być kluczowe, a to baaardzo niedaleko (z drugiej strony pojęcia nie mam jaka jest płynność na tej parze, a wydaje się dosyć niska), ciekawe czy będzie i na co okazja po danych o 14.30
2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Zmienność, bo chyba o to Ci chodziło, jest mała, ale są okresy, gdy trzepią po kilkaset pipek w krótkim czasie.fromagboy pisze:rafmax pisze:fromagboy pisze:USD/CAD jakieś analizy ktoś/coś? Tłuste dane za pół godziny a mister jak na razie leci od prawie tygodnia mocno w dół, nigdy nie grałem na tej parze
Fakt, teraz widzę po głębszym spojrzeniu na D1, rejony 1.0092 i 1.0073 wydają się być kluczowe, a to baaardzo niedaleko (z drugiej strony pojęcia nie mam jaka jest płynność na tej parze, a wydaje się dosyć niska), ciekawe czy będzie i na co okazja po danych o 14.30

Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
- roberttheus
- Maniak
coś się ujek zatrzymał na wsparciu przebijemy? jeśli tak to gdzie szukacie punktu zwrotu
windsurfing na falach trendu
to co cos pejsiki nie kwapia sie na Edku z podciagnieciem do poziomow z zakonczenie sesji USa
poczekamy na dane

poczekamy na dane
UC po danych potrafi zrobic ładny ruch. ja własnie po 1,0112 dałem pierwszy mały long w oczekiwaniu na dane. bede dokładał jak ruszyfromagboy pisze:rafmax pisze:fromagboy pisze:USD/CAD jakieś analizy ktoś/coś? Tłuste dane za pół godziny a mister jak na razie leci od prawie tygodnia mocno w dół, nigdy nie grałem na tej parze
-- Dodano: 30 kwie 2013, 13:14 --
Nowy123 pisze:to co cos pejsiki nie kwapia sie na Edku z podciagnieciem do poziomow z zakonczenie sesji USa![]()
poczekamy na dane
bo nie ma czegos takiego jak podciaganie pod pejsiki czy innych banksterów. odbilismy od strefy popytu stad ten gwałtowny przez 10 min ruch up
czy Wam też ten zasrany alior sam z siebie zamknął otwarte pozycje?
nie nic nia zamykał może depo sie skończyło?mechia pisze:czy Wam też ten zasrany alior sam z siebie zamknął otwarte pozycje?
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka