DayTrading: Wtorek 30.04.2013
Re: DayTrading: Wtorek 30.04.2013
Ktos moze wrzucic adres serwera demo admirala ?
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

jen-yy, potestuj demo to sam zobaczysz, jakieś przycinki na danych, zawiach platformy i to na demie, to ja nie wiem co jest na realu
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
moim zdaniem alior ecn i tak jest lepszy od MM, jak przeliczy się na spready w MM, gdyż w aliorze spready są zmienne i na ogół niskie, ale w nocy czasem takie są duże że nie opłaca sie otwierać pozycji, ba, można wylecieć gdyż rozszerzają się spready i mogą dotknąc SL...jen-yy pisze:psxor pisze:Niestety w PLNto nie Alior, kiedyś byłem w Aliorze, nie polecam. Dymają na każdym kroku.
Na czym cieli podaj szczegóły. Zwrócę na to uwagę.
Dzięki z góry
nie mniej jednak jest dużo lepiej niż kiedyś, jeśli chodzi o kwotowania, ale czasem mogą się zawiesić, raz miałem przypadek od wielu miesięcy, ale na krótko - kilka par zawiesiło się...
jeśli chodzi o dymanie, to kolega ma na myśli raczej prowizje, gdyż za otwieranie i na zamykaniu pozycji pobierają dodatkową prowizję. Wiec przykładowo otwierając i zamykając pozycję zapłacisz ok 4zł na 0,1lota. Musiałbym podać dokładne kwoty.
psxor pisze:Duży spread, duże punkty swapowe.jen-yy pisze:psxor pisze:Niestety w PLNto nie Alior, kiedyś byłem w Aliorze, nie polecam. Dymają na każdym kroku.
Dzięki z góry
Alior duzy spread gdzie jak to ECN

-- Dodano: wt 30-04-2013, 11:19 --
Prowzja jak w WBK 1 lot 36 zl za otwarcie i zamkniecie Armada ma o polowe mniejWILDLIFE pisze:moim zdaniem alior ecn i tak jest lepszy od MM, jak przeliczy się na spready w MM, gdyż w aliorze spready są zmienne i na ogół niskie, ale w nocy czasem takie są duże że nie opłaca sie otwierać pozycji, ba, można wylecieć gdyż rozszerzają się spready i mogą dotknąc SL...jen-yy pisze:psxor pisze:Niestety w PLNto nie Alior, kiedyś byłem w Aliorze, nie polecam. Dymają na każdym kroku.
Dzięki z góry
nie mniej jednak jest dużo lepiej niż kiedyś, jeśli chodzi o kwotowania, ale czasem mogą się zawiesić, raz miałem przypadek od wielu miesięcy, ale na krótko - kilka par zawiesiło się...
jeśli chodzi o dymanie, to kolega ma na myśli raczej prowizje, gdyż za otwieranie i na zamykaniu pozycji pobierają dodatkową prowizję. Wiec przykładowo otwierając i zamykając pozycję zapłacisz ok 4zł na 0,1lota. Musiałbym podać dokładne kwoty.
Jak byłem w Aliorze to korzystałem tylko z Brokerów, nie korzystałem z Platformy. Może dlatego mam taką złą opinie na temat Aliora.
to gdzie uciekles terazpsxor pisze:Jak byłem w Aliorze to korzystałem tylko z Brokerów, nie korzystałem z Platformy. Może dlatego mam taką złą opinie na temat Aliora.

tms, ale mam na oku jeszcze lepszego broka (podobno) tylko czekam na ich ofertę. Jak będę wiedział coś konkretnego to dam znać na privNowy123 pisze:to gdzie uciekles terazpsxor pisze:Jak byłem w Aliorze to korzystałem tylko z Brokerów, nie korzystałem z Platformy. Może dlatego mam taką złą opinie na temat Aliora.

apropo EUR USD
teraz ciekwe czy wroca banksterzy na poziomy z SESJI USA czylo pod 13100 hihih cep pierwszy 13062 zrobili
-- Dodano: wt 30-04-2013, 11:25 --
ja tez szukam czegos caly czas bo gram na dwie platfory
ale ciezko znalesc cos z ECN i CFD z dobrymi spreadami na CFD
teraz ciekwe czy wroca banksterzy na poziomy z SESJI USA czylo pod 13100 hihih cep pierwszy 13062 zrobili

-- Dodano: wt 30-04-2013, 11:25 --
psxor pisze:tms, ale mam na oku jeszcze lepszego broka (podobno) tylko czekam na ich ofertę. Jak będę wiedział coś konkretnego to dam znać na privNowy123 pisze:to gdzie uciekles terazpsxor pisze:Jak byłem w Aliorze to korzystałem tylko z Brokerów, nie korzystałem z Platformy. Może dlatego mam taką złą opinie na temat Aliora.
ja tez szukam czegos caly czas bo gram na dwie platfory

Ja teraz uciekam, będę koło 15 to zobaczymy co tam się dzieje
moje pozycje na teraz na ejku 128 S, na edziu 1.3080 S, 1.3060 S, 1.3020 S i 1.2950 S
(troche ten edek mi tu psuje depo
), Eur/Chf 1.2250 L, miłego dnia.

Ujek chu..k znowu kreci i znajac zycie wykreci 100