Hmm brokerzy mają zawsze zyskowne pozycje - nasza prowizjekk.dreamer pisze:Dlatego trzeba sie skupić na swoim wykresie.NIkt nie ma samych zyskownych pozycji. Ja po tamtej udanej, wtopiłam 50% tego co udało sie wyrwać wtedy
a edek to się widzę zdecydować nie może
to z demo mozna wyplacac kasepsxor pisze:Jak by ktoś nie wierzył w moje słowadane od 01.03.2013, bo zmieniłem brokera.
jak już się dorobiłeś ten 1/10 miliona, to podrzuć koledze z 5 tysi na zapiekankipsxor pisze:Jak by ktoś nie wierzył w moje słowadane od 01.03.2013, bo zmieniłem brokera.
Boczek pamiętaj o dodatkach ketchup, musztarda inne sosy weź 15 tysBOCZEK pisze:jak już się dorobiłeś ten 1/10 miliona, to podrzuć koledze z 5 tysi na zapiekankipsxor pisze:Jak by ktoś nie wierzył w moje słowadane od 01.03.2013, bo zmieniłem brokera.
, pokryje mi sie moja zeszło tygniowa wpadka z nawiązką
psxor pisze:Jak by ktoś nie wierzył w moje słowadane od 01.03.2013, bo zmieniłem brokera.
w jenachrajdel pisze: A w jakiej walucie masz?
Boczek na ostro?BOCZEK pisze:woole to http://taotao.pl/produkty_taotao/id,30, ... aotao.html
-- Dodano: wt 30-04-2013, 9:48 --
w jenachrajdel pisze: A w jakiej walucie masz?
burakiem to sie rodzi jednakpsxor pisze:Jak by ktoś nie wierzył w moje słowadane od 01.03.2013, bo zmieniłem brokera.