hahahaahahahaaahhaha padłemjen-yy pisze: Gdzie wykryli korupcje poza przypadkami zainspirowanymi przez siebie?
Wszyscy oni - od 24 lat są do du...y i to jest problem. A na horyzoncie nie widać nikogo lepszego

fakt nikogo nie widać lepszego

hahahaahahahaaahhaha padłemjen-yy pisze: Gdzie wykryli korupcje poza przypadkami zainspirowanymi przez siebie?
Wszyscy oni - od 24 lat są do du...y i to jest problem. A na horyzoncie nie widać nikogo lepszego
BOCZEK pisze:z edkiem to sobie daj spokój dziś, bo jest taka godzina a nie inna i ona zbytnio sie już nie ruszy. a jak ruszy to w dół, relizacja zysków z rana.
Jutro też daj sobie spokój, bo pewnie bedzie szarpanina do tego
Europejski Bank Centralny (czwartek, godz. 13:45)
stopy procentowe w maju 2013 r.: obniżka o 25 pb, główna spadnie do 0,5%;
ostatnia zmiana stóp: lipiec 2012 (obniżka o 25 pb);
następny ruch: po obniżce stóp stabilizacja do IV kwartału 2014.
Sp500 trzymaja luki nie domknel idzisiejszej liczylem ze zjada mam S na SP500 nie dzis to jutrorajdel pisze:A podzieli się ktoś jeszcze swoimi przemyśleniami o edku?
moja myśl ciągle 1,31 - 1,32 potem dół.
Nowy123 pisał o spadku ale jakoś mocno w dół nie poleciał bo dopił prawie do 1,31 i potem dół na ok 1.30904
Widziałem twój post o sp 500Nowy123 pisze:Sp500 trzymaja luki nie domknel idzisiejszej liczylem ze zjada mam S na SP500 nie dzis to jutrorajdel pisze:A podzieli się ktoś jeszcze swoimi przemyśleniami o edku?
moja myśl ciągle 1,31 - 1,32 potem dół.
Nowy123 pisał o spadku ale jakoś mocno w dół nie poleciał bo dopił prawie do 1,31 i potem dół na ok 1.30904jeszcze 1 h i powinni zjechac a yak t marazm jak widac pejsowa sesja maskryczna na walutach
swoje zerobil idwa razy odbili od 13110
goldmany cos nakrecily ostatnio a edeki tak odrobil wszystko po ich plotach o mozlisowsci obnizenia stoprajdel pisze:BOCZEK pisze:z edkiem to sobie daj spokój dziś, bo jest taka godzina a nie inna i ona zbytnio sie już nie ruszy. a jak ruszy to w dół, relizacja zysków z rana.
Jutro też daj sobie spokój, bo pewnie bedzie szarpanina do tego
Europejski Bank Centralny (czwartek, godz. 13:45)
stopy procentowe w maju 2013 r.: obniżka o 25 pb, główna spadnie do 0,5%;
ostatnia zmiana stóp: lipiec 2012 (obniżka o 25 pb);
następny ruch: po obniżce stóp stabilizacja do IV kwartału 2014.
własnie miałem pisać o stopach w dół - ale czy to już potwierdzone czy bardzo prawdopodobne?
ja na edku nie szukam eski tylko musze dopić z pechową Lkąeski będę szukał później