DayTrading: Poniedziałek 29.04.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 29.04.2013
u jakiego brokera masz konto Nowy 123?
790- 50 S 7937 fibo dax na S tez szykowany
-- Dodano: pn 29-04-2013, 18:57 --
-- Dodano: pn 29-04-2013, 18:57 --
GFT gram na indeksach a waluty zwykly ECN broktomek123 pisze:u jakiego brokera masz konto Nowy 123?
- książe ciemności
- Gaduła
eur/usd po mojemu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- zastapmnie
- Pasjonat
Pomijając ten kawałek o wypranym mózgu, który nadaje się na bana i był zupełnie niepotrzebny, reszta zasadniczo nie nadaje się do komentowania. A to, że komuniści obniżali podatki i dług publiczny, wprowadzili służbę do walki z korupcją i zlikwidowali służby wywiadowcze powiązane z obcym krajem, tego nie wiedziałemAdam pisze:Moja wypowiedz z propagandą ma niewiele wspólnego ale Twoja z wypranym mózgiem już sporo. Okres rządów Kaczyńskiego niczym się nie różni od tego co działo się w naszym pięknym kraju w latach 60/70 ubiegłego wieku. Z uwagi na swój wiek mogę takiego porównania dokonać i mimo że walczyłem czynnie o wolną i niepodległą (w ostatniej wojnie) na Kaczyńskego nigdy nie zagłosuję. PIS bez wodza Kaczyńskiego jest wartościową partia ale jej obecny przywódca to skrajna prawica o krok od faszyzmuzastapmnie pisze:po takiej wypowiedzi trudno nie doceniać siły propagandyAdam pisze:
Ale bandy kaczora jeszcze nie przebili
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
BRENT bije REKORDY
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
I bardzo dobrze, korzystnie to wpłynie na koszty produkcji i nieunikniony krach.BOCZEK pisze:BRENT bije REKORDY
Autodestrukcja rynku działa
do 147.4 dolca jeszcze trochę brakuje.
Obstawiam ze wskoczy do max 108 baksów i dalej poszybuje w dół
Obstawiam ze wskoczy do max 108 baksów i dalej poszybuje w dół

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
czyli teraz 5
powiedzmy ze tak, chciaż, te wzrosty traktuję bardziej jako koretkę spadków, wiec ksiązkowo fala 4 nie składa się z 5 pod fal - które zakładam ze obecnie występują...
Tak myślę!
Tak myślę!
cyt. 'zastopmnie
po takiej wypowiedzi trudno nie doceniać siły propagandy[/quote]
Moja wypowiedz z propagandą ma niewiele wspólnego ale Twoja z wypranym mózgiem już sporo. Okres rządów Kaczyńskiego niczym się nie różni od tego co działo się w naszym pięknym kraju w latach 60/70 ubiegłego wieku. Z uwagi na swój wiek mogę takiego porównania dokonać i mimo że walczyłem czynnie o wolną i niepodległą (w ostatniej wojnie) na Kaczyńskego nigdy nie zagłosuję. PIS bez wodza Kaczyńskiego jest wartościową partia ale jej obecny przywódca to skrajna prawica o krok od faszyzmu[/quote]
Pomijając ten kawałek o wypranym mózgu, który nadaje się na bana i był zupełnie niepotrzebny, reszta zasadniczo nie nadaje się do komentowania. A to, że komuniści obniżali podatki i dług publiczny, wprowadzili służbę do walki z korupcją i zlikwidowali służby wywiadowcze powiązane z obcym krajem, tego nie wiedziałem[/quote]
Rany boskie co Ty wypisujesz.
W którym roku PiS obniżył dług publiczny? - dokładnie podaj rok.
Gdzie wykryli korupcje poza przypadkami zainspirowanymi przez siebie? A służbę stworzyli chyba tylko po to by się atrakcyjny Tomek mógł z kasą fotografować i rozbijać porszakiem za nasze pieniądze..
Obniżyli podatki, a nie obniżyli wydatków. Też mi gospodarność.
A służby wywiadowcze to przypadkiem nie są teraz związane z obcym krajem tyle że za oceanem?
Wszyscy oni - od 24 lat są do du...y i to jest problem. A na horyzoncie nie widać nikogo lepszego
po takiej wypowiedzi trudno nie doceniać siły propagandy[/quote]
Moja wypowiedz z propagandą ma niewiele wspólnego ale Twoja z wypranym mózgiem już sporo. Okres rządów Kaczyńskiego niczym się nie różni od tego co działo się w naszym pięknym kraju w latach 60/70 ubiegłego wieku. Z uwagi na swój wiek mogę takiego porównania dokonać i mimo że walczyłem czynnie o wolną i niepodległą (w ostatniej wojnie) na Kaczyńskego nigdy nie zagłosuję. PIS bez wodza Kaczyńskiego jest wartościową partia ale jej obecny przywódca to skrajna prawica o krok od faszyzmu[/quote]
Pomijając ten kawałek o wypranym mózgu, który nadaje się na bana i był zupełnie niepotrzebny, reszta zasadniczo nie nadaje się do komentowania. A to, że komuniści obniżali podatki i dług publiczny, wprowadzili służbę do walki z korupcją i zlikwidowali służby wywiadowcze powiązane z obcym krajem, tego nie wiedziałem[/quote]
Rany boskie co Ty wypisujesz.
W którym roku PiS obniżył dług publiczny? - dokładnie podaj rok.
Gdzie wykryli korupcje poza przypadkami zainspirowanymi przez siebie? A służbę stworzyli chyba tylko po to by się atrakcyjny Tomek mógł z kasą fotografować i rozbijać porszakiem za nasze pieniądze..
Obniżyli podatki, a nie obniżyli wydatków. Też mi gospodarność.
A służby wywiadowcze to przypadkiem nie są teraz związane z obcym krajem tyle że za oceanem?
Wszyscy oni - od 24 lat są do du...y i to jest problem. A na horyzoncie nie widać nikogo lepszego

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"