DayTrading: Poniedziałek 29.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 29 kwie 2013, 23:46

Wzrost
18
40%
Bez zmian
4
9%
Spadek
23
51%

Liczba głosów: 45

Bemowo

Re: DayTrading: Poniedziałek 29.04.2013

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

laktor pisze:
BOCZEK pisze:Kczora nawet na swoich pułpaki zastawiał, a Lepper jak Kenedy, do dziś jego śmierci nie wyjaśnili

:509: :509: przepraszam ale ***łem :d :d :d Lepper Kennedy :D

czy ktoś wchodzi w tej chwili w eski na kiwi? :roll:
Za wysoko polecieliśmy

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

zastapmnie pisze:
Adam pisze:
Ale bandy kaczora jeszcze nie przebili
po takiej wypowiedzi trudno nie doceniać siły propagandy
a co tu przebijać, Jarek z Jackiem (ziobrem), to była gangstera i terrorka, z nikim się dogadać nie mogli, a raczej nie chcieli... ten rząd może i nie był zakłamany, ale był kabaret jak nigdy...

laktor, lepper niby się powiesił, ale zobacz, chłop ze wsi, co tyle osiągną, twardy charakter jak by nie patrzeć, nie wirze ze się powiesił sam
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2013, 18:10 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
stankiewiczpl
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: stankiewiczpl »

BOCZEK pisze:
zastapmnie pisze:
Adam pisze:
a co tu przebijać, Jarek z Jackiem (ziobrem), to była gangstera i terrorka, z nikim się dogadać nie mogli, a raczej nie chcieli... ten rząd może i nie był zakłamany, ale był kabaret jak nigdy...
Tusku za to świetnie sie dodaje z Angelą i Władkiem.Tusku nie robi afer bo są niemedialne.Szkoda gadać.Trzyma ktoś S na kablu?
http://forexdt.vot.pl/ Forex Day Trading

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

tomek123 pisze:Ale przezywacie jak was czytam a ja powiem tak edek góra kabel lekko w dol i znowu góra i basta

:shock:
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Awatar użytkownika
Adam
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Adam »

zastapmnie pisze:
Adam pisze:
Moja wypowiedz z propagandą ma niewiele wspólnego ale Twoja z wypranym mózgiem już sporo. Okres rządów Kaczyńskiego niczym się nie różni od tego co działo się w naszym pięknym kraju w latach 60/70 ubiegłego wieku. Z uwagi na swój wiek mogę takiego porównania dokonać i mimo że walczyłem czynnie o wolną i niepodległą (w ostatniej wojnie) na Kaczyńskego nigdy nie zagłosuję. PIS bez wodza Kaczyńskiego jest wartościową partia ale jej obecny przywódca to skrajna prawica o krok od faszyzmu
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka

Matrix
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Matrix »

odnośnie pisu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
NAJLEPSZĄ BRONIĄ PRZECIWKO WROGOWI JEST INNY WRÓG

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

tomek123 pisze:Ale przezywacie jak was czytam a ja powiem tak edek góra kabel lekko w dol i znowu góra i basta
masz może pod tą teorie jakiś wykresik czy po prostu rzut monetą??
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

Powiem wam że chyba pierwszy raz na Was zarabiam :P zawsze sceptycznie podchodziłem do tego co tutaj piszecie (oprócz 2-3 osób), ale w Kabla na 1.5540 eSką zahaczyłem locikiem, no i 50 pipków wpadło jak na razie :) na 1.5500 ustawiam sobie stop profit, 40 pipków dobre i tak ;) bo jednak się obawiam ze może pod te 56 chcieć podbić.
atlanticos pisze:
masz może pod tą teorie jakiś wykresik czy po prostu rzut monetą??
To jest Teoria wydaje mi się, dzięki której 90% ludzi traci :P

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

Matrix pisze:odnośnie pisu
tutaj fakt trzeba się zgodzić, inwestyce były, ale czy tylko zasługa pisu, czy koniunktury na rynkach. poza tym wiesz ile zarabiają ludzie w tyhc fabraykach telewizorów? w fabrykach pod Toruniem po 1,4-1,6kPLNa na renke ( i specjalnie pisze renke) minus koszty dojazdu.

Co do dróg też się zgodzę, jeździłem wtedy ciężarówka, to co się w korkach nastałem.

Tylko sam nie wiem czy to wszystko załuga 2 lat rządów koalicji Andrzeja Romana i Jarka, czy to ze w końcu dostaliśmy granty z unii, do której wprowadził nas Kwachu z Leszkiem M
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Matrix pisze:odnośnie pisu

Jakbym wiedział jak to bym Ci przyznał za to pochwałe. Niestety dzis ludzie maja klapki na oczach a propaganda w mediach jest na skale niesłychana. Kazde zdanie w faktach czy wiadomosciach jest tendencyjne, wystarczy sie dobrze wsłuchac. Ostatnio nawet juz nie uzywaja Pis tylko główna partia opozycyjna. Przypadek?

Juz kiedys tu pisałem ze Pis nie miał dodyspozycji dobrego koalicjanta tylko kmiotów i konskie łby..
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Zablokowany