DayTrading: Poniedziałek 29.04.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 29.04.2013
Doleci edek do 1,32? albo chociaz 1,31500?
BOCZEK pisze:ej, padłem, odwali gowina a w tym zółtym pasku pisze tak
Premier: odwołanie nie ma nic wspólnego z poglądami Gowina. Premier: Nie mam czasu aby raz na tydzien komentować czy tłumaczyć sie za ministra.
niestety nasz premierek jest jak kobieta: co innego mysli, co innego mowi i jeszcze co innego robi. jeszcze takiej zakłamanej ekipy to ja nie pamietam w rzadzie

i tutaj trzeba przyznać ze jarek wcale nie był zakłamany
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Tusk i jego świta przebijają Krzaklewskiego z jego AWS o głowę. Ja myślałem, że tamtej ekipy już nic nie przebije, ale ta banda to już poszła na całego.
Ale bandy kaczora jeszcze nie przebiliadk77 pisze:Tusk i jego świta przebijają Krzaklewskiego z jego AWS o głowę. Ja myślałem, że tamtej ekipy już nic nie przebije, ale ta banda to już poszła na całego.
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Kczora nawet na swoich pułpaki zastawiał, a Lepper jak Kenedy, do dziś jego śmierci nie wyjaśnili
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- zastapmnie
- Pasjonat
po takiej wypowiedzi trudno nie doceniać siły propagandyAdam pisze:
Ale bandy kaczora jeszcze nie przebili
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Bierzta L na usd/chf
SL 0.9350
i spokojnego weekendu
SL 0.9350

i spokojnego weekendu
BOCZEK pisze:Kczora nawet na swoich pułpaki zastawiał, a Lepper jak Kenedy, do dziś jego śmierci nie wyjaśnili

czy ktoś wchodzi w tej chwili w eski na kiwi?

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Ale przezywacie jak was czytam a ja powiem tak edek góra kabel lekko w dol i znowu góra i basta