Szorta trzymasz czy jedziesz do UK?rajdel pisze:Ktokolwiek interesuje się parą EUR/GBP?
Ma szanse na powrót w przyszłym tyg w okolice 0,85?
Edit. ty kolego widze w druga strone

Szorta trzymasz czy jedziesz do UK?rajdel pisze:Ktokolwiek interesuje się parą EUR/GBP?
E-lka z Antonim i Żabą...birkof86 pisze:Szybka sonda. Zbliza sie godzina W, co z EDKIEM
L or S ? jak obstawiacie ?, moim zdaniem prognozy gorsze.
Jak napisalem posta to mi sie przypomnialo http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p578281atlanticos pisze:ktoś ma dziś ciśnienie jak grał pod to
Morgan Stanley uważa, że wzrosty na parze EUR/GBP są nieuniknione. Dlatego bank ustawił buy stop wart 10 milionów dolarów na poziomie 0.8500 ze stop lossem na 0.8400 i TP na 0.9100.
Ehh ja pod kreską terazrabit pisze:Szorta trzymasz czy jedziesz do UK?rajdel pisze:Ktokolwiek interesuje się parą EUR/GBP?
Edit. ty kolego widze w druga strone
Czytałem to już a widzę, że 0.84 już na końcówce. Myślałem, że odbije dzisiaj ale narazie się nie za nosiatlanticos pisze:ktoś ma dziś ciśnienie jak grał pod to
Morgan Stanley uważa, że wzrosty na parze EUR/GBP są nieuniknione. Dlatego bank ustawił buy stop wart 10 milionów dolarów na poziomie 0.8500 ze stop lossem na 0.8400 i TP na 0.9100.