według nich przez pół roku ejek będzie w konsolidacji większych bajek nie widziałem ;-)psxor pisze:Panowie nie wiem czy patrzycie, ale ejek wyszedł dołem z trójkąta jakieś 4h temu i wcale nie ma ochoty wracać, także uważam że to mogą być ostatnie dobre miejsca na łapanie eSek, chyba że coś BoJ powie ciekawego, bo jeżeli nic nie powie nowego to lecimy w dół.
A i warte ogarniecia http://comparic.pl/listings/przewidywan ... y-sygnaly/
DayTrading: Czwartek 25.04.2013
Re: DayTrading: Czwartek 25.04.2013
psxor pisze:Panowie nie wiem czy patrzycie, ale ejek wyszedł dołem z trójkąta jakieś 4h temu i wcale nie ma ochoty wracać, także uważam że to mogą być ostatnie dobre miejsca na łapanie eSek, chyba że coś BoJ powie ciekawego, bo jeżeli nic nie powie nowego to lecimy w dół.
A i warte ogarniecia http://comparic.pl/listings/przewidywan ... y-sygnaly/
Przy słabnącym edku mocne osłabienie franciszka?
Ciekawostka

No chyba że zakładają interwencje BC
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
A edek przysypia i nie ma siły się wpinać ....
Zloto w strefie sprzedazy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

- jurekszczurek
- Gaduła
ktoś coś napisał żeby napisać - gratulujęrajdel pisze:A edek przysypia i nie ma siły się wpinać ....

Czesław pisze:W nocy szykują się wzloty i upadki.
ten tez daje radę

w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

- atlanticos
- Maniak
nie wiem jak mi to umknęło dziś... może dlatego że miałem małe święto i kontakt ze światem częściowo po promilach ale nieważne... TL którą wybiliśmy to było górne ograniczenie klina... więc może byc ciekawie w nocy i jutro jak dla mnie...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
I ten też...jurekszczurek pisze:ktoś coś napisał żeby napisać - gratulujęrajdel pisze:A edek przysypia i nie ma siły się wpinać ....
ten tez daje radę

a na jutro zapowiadają ładną pogodę, ciepło i bez deszczuMcBorsuk pisze:A edek przysypia i nie ma siły się wpinać ....
ktoś coś napisał żeby napisać - gratuluję
ten tez daje radę
I ten też...

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
- zastapmnie
- Pasjonat
Hej, Żabcio;) Gdybyś pociągnął linię od najwyższego szczytu, a nie tego najbardziej odchylonego, który jest delikatnie niżej, to zobaczyłbyś, że kurs jest pod linią kanału... niestety nie mam możliwości wkleić teraz wykresu, żeby to zobrazować...atlanticos pisze:nie wiem jak mi to umknęło dziś... może dlatego że miałem małe święto i kontakt ze światem częściowo po promilach ale nieważne... TL którą wybiliśmy to było górne ograniczenie klina... więc może byc ciekawie w nocy i jutro jak dla mnie...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...