DayTrading: Czwartek 25.04.2013
Re: DayTrading: Czwartek 25.04.2013
jutro PKB w USA wysoko oczekiwania polozone obastawiam slabiej i zjazd i EUR UP
Co mówią taśmy?
Taśmy mówią duże up. Ja na S na pewno nie wejdę. Na L na pewno.
Tutaj cenne mogą być wypowiedzi Kolegów od wsparć oporów.
Osobiście pomimo braku korelacji edka i kabla będę oględał edka co zrobi w pewnym mniejscu (jeżeli dojedzie)
Taśmy mówią duże up. Ja na S na pewno nie wejdę. Na L na pewno.
Tutaj cenne mogą być wypowiedzi Kolegów od wsparć oporów.
Osobiście pomimo braku korelacji edka i kabla będę oględał edka co zrobi w pewnym mniejscu (jeżeli dojedzie)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
opcja na wzrosty, i jakoś to 1,33 nie bedzie mnie przekonywało do ładowania się w S z TP1,26 wtedy bym celował w 1,32 i tam L do 1,34
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
NA edku w tym miejscu może powrócić korelacja edka i kabla.. Zobaczymy
- roberttheus
- Maniak
NIEKKIe futy podbili wlasnie doszli do oporow i zasiekow na tygodniowym
14000 14330 tak ze w nocy pod BOJ nie spodziwam sie nic czego rynek nie wie luzowania juz nie bedzie wiekszego bo zapowidzili ze to maks stop tez nie zmienia pewnie
jeszcze wyciecie SL na U J i E J szybkie
male
-- Dodano: czw 25-04-2013, 20:39 --
nie zapomni co sie dzialo na kablu po danych PKB nie wiem czy to w USA jutro jest te stare znowu aktualizowane czy juz za 1Q ??

14000 14330 tak ze w nocy pod BOJ nie spodziwam sie nic czego rynek nie wie luzowania juz nie bedzie wiekszego bo zapowidzili ze to maks stop tez nie zmienia pewnie
jeszcze wyciecie SL na U J i E J szybkie

-- Dodano: czw 25-04-2013, 20:39 --
Bemowo pisze:NA edku w tym miejscu może powrócić korelacja edka i kabla.. Zobaczymy
nie zapomni co sie dzialo na kablu po danych PKB nie wiem czy to w USA jutro jest te stare znowu aktualizowane czy juz za 1Q ??
W tej chwili powinni isc UP minimum do 1,2735 a czy dalej to sie zobaczy. Shorty dopiero jak przejda czarna kreche z wykresu.pr7emo pisze:a co jest według ciebie bardziej prawdopodobne, euro będzie mocniejsze?rafmax pisze:EUR/AUD
u mnie wykres nic nie wskazuje, boje się lagi na południe do 1,27 , gram na wzrost
znikają ci zlecenia w bre forex??
na fb podali świeże info
jak to znikaja zlecenia?? nic mi nie znika
miałem taką przygodę z nimi z kilkoma zleceniami, jedno nawet opisywałem tu na forum, po danych okazało się że znikło
potem pojawiło się ale nie mogę sobie pozwolić na myślenie o tym dlatego wolę armade
potem pojawiło się ale nie mogę sobie pozwolić na myślenie o tym dlatego wolę armade
Laktor,
to zlecenie jest otwarte w oparciu o Twoje urządzenie. Jak widzicie takich sygnałów może być w nocy dużo.
Każde kolejne, jeżeli nie wywali mi SL będzie powiększane o 100%. Otwierał będę tylko zlecenia long
to zlecenie jest otwarte w oparciu o Twoje urządzenie. Jak widzicie takich sygnałów może być w nocy dużo.
Każde kolejne, jeżeli nie wywali mi SL będzie powiększane o 100%. Otwierał będę tylko zlecenia long
teraz teroia
dzis puszczono fame ze nib EBC chce stopy zmniejszyc
chyba goldmany
a jutro PKB USA
ciekwe czy jazde z fama zrobili pod zebrania L bo oczekiania sa wysokkie 3 % stawia mze beda kolo 2 a nawet mniej
czy zrobili jazde ze az takie cuda beda pozywj 3% lecz po ostanich makro danych jakie szly t omysle ze beda nisko ja sie ustawie pod L na EUR USD

a jutro PKB USA