DayTrading: Czwartek 25.04.2013
Re: DayTrading: Czwartek 25.04.2013
a ja glupi optymista liczyłem na 0,91 ... 

w nocy może zatrząść kablem i to mocno... co ciekawe, nie wykluczałbym kolejnej potężnej świecy...jakoś podejrzanie mi wygląda ta obecna konsola
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
-
- Stały bywalec
w górę czy w dół?laktor pisze:w nocy może zatrząść kablem i to mocno... co ciekawe, nie wykluczałbym kolejnej potężnej świecy...jakoś podejrzanie mi wygląda ta obecna konsola
no tak jak pisałem, pewny nie jestem, na razie zachodzą na ichimoku pewne zmiany które sugerują up ale na razie nie jestem pewien, także 50/50 przy czym ja się skłaniam ku kolejnemu up, może następne świece potwierdzą... drażni mnie to bo wiele w tej chwili przypomina sytuacje z rana po której nastąpił gwałtowny wzrost.zbinow3411 pisze:w górę czy w dół?laktor pisze:w nocy może zatrząść kablem i to mocno... co ciekawe, nie wykluczałbym kolejnej potężnej świecy...jakoś podejrzanie mi wygląda ta obecna konsola
- atlanticos
- Maniak
laktor pisze:drażni mnie to bo wiele w tej chwili przypomina sytuacje z rana po której nastąpił gwałtowny wzrost.
czyli normalka na kablu

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
żeby nie być gołosłownym, zaznaczyłem elementy które są do siebie dość podobne sytuacji obecnej i rannej, na m30 i h1 również wygląda w miarę podobnie... jestem w kropceatlanticos pisze:laktor pisze:drażni mnie to bo wiele w tej chwili przypomina sytuacje z rana po której nastąpił gwałtowny wzrost.
czyli normalka na kablu![]()
http://www.mql5.com/en/charts/208508/gb ... ari-uk-ltd
jestem na początku drogi i proszę o info na jakich parach działać w nocy.
różnica jest taka że rano kabel na m15 m30 i h1 odbił się od średnich vegas a teraz jest sporo ponad nimi i dlatego pytanie czy aby nie powróci
- atlanticos
- Maniak
przyglądam się teraz na h4 kablowi i wolałbym odpuścic zajmpowanie pozycji i spokojnie poczekac (zreszta tak właśnie zamierzam zrobic) az dojdzie do górnej bandy kanału (okolice 5530-5550)... a jeśli odbija w dół to lepiej stracic okazje do wejscia niż złapac gorke lub dolek w odwrotnym kierunkulaktor pisze:różnica jest taka że rano kabel na m15 m30 i h1 odbił się od średnich vegas a teraz jest sporo ponad nimi i dlatego pytanie czy aby nie powróci
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
dokładnie, mam nadzieję że zdecyduję się o jakiejś normalnej godzinie na konkretniejszy ruchatlanticos pisze:przyglądam się teraz na h4 kablowi i wolałbym odpuścic zajmpowanie pozycji i spokojnie poczekac (zreszta tak właśnie zamierzam zrobic) az dojdzie do górnej bandy kanału (okolice 5530-5550)... a jeśli odbija w dół to lepiej stracic okazje do wejscia niż złapac gorke lub dolek w odwrotnym kierunkulaktor pisze:różnica jest taka że rano kabel na m15 m30 i h1 odbił się od średnich vegas a teraz jest sporo ponad nimi i dlatego pytanie czy aby nie powróci