DayTrading: Czwartek 25.04.2013
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Czwartek 25.04.2013
1.3027 korekta i dalszy lot w dół
nie doleciał do 1.31
nie doleciał do 1.31
- zastapmnie
- Pasjonat
ok, ale aż tyle? myślałem, że maks będzie 1,3050laktor pisze:zastapmnie pisze:pogrom!!
nei rozumiem co za pogrom , spadająca gwiazda na h1 edka, wszystkie wskaźniki na maksimach up, czemu miało nie spaść?
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Co zrobią ??crok. pisze:zaraz zrobia sqqqqza

S.
moze znowu podlaza bombe pod bialy dom by ktos mogl wyprowadzic 130 mln $sycamor pisze:Co zrobią ??crok. pisze:zaraz zrobia sqqqqza![]()
S.

wyobraź sobie ze spzredajesz coś na allegro, ale dotycgczasowe ofefrt są dla ciebie zbyt tanie byś mógł zrelizować zysk, wiec dzwonisz do kolegi zeby ją zlictywał za tyle, w ten sposób pobijasz cenę, na forexie działają podobniesycamor pisze:Co zrobią ??crok. pisze:zaraz zrobia sqqqqza![]()
S.

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
nie no porownania forexu do allegro to ja jeszcze nie widzialem, ale zajebiste jest. Szacun kolegoBOCZEK pisze:wyobraź sobie ze spzredajesz coś na allegro, ale dotycgczasowe ofefrt są dla ciebie zbyt tanie byś mógł zrelizować zysk, wiec dzwonisz do kolegi zeby ją zlictywał za tyle, w ten sposób pobijasz cenę, na forexie działają podobniesycamor pisze:Co zrobią ??crok. pisze:zaraz zrobia sqqqqza![]()
S.

- zastapmnie
- Pasjonat
s&P leci do góry, dax do góry, czy opcje dzisiaj wygasają o 16 czy 18?
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
ta złotówka nie ma zamiaru zlecieć, nie reaguje na zmienność edka, trzyma mi kapitał kurka wodna 

chyba to przestrzelimy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.