musiałby byc jak Chuck Norris żeby sie przedrzec z drugą stronę - ale na forexie nie ma rzeczy niemożliwych...jeden grubas może wszystko przekrecic....emlem pisze:Panowie jest szansa ze edek zleci gdzies do 1.3000?
DayTrading: Czwartek 25.04.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 25.04.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- richard.cali
- Pasjonat
Kermit miałeś s-ke z TP poniżej 1.3020 ("powyżej zielonej taśmy"-patrz twój wykres str7), co się z nią stało, facet pyta o powrót do 1.3000 a Ty piszesz mu kompletnie co innego...trochę to się robi niesmaczne...atlanticos pisze:tu masz wykres... granatowa linia trendu...ale Take Profit mam wyżej bo możemy odbic od zielonej taśmy ... może wcześniej zabezpiecze Stop Lose jeśli dynamiczniej ruszymy i rozpatrze możliwosc powrotu pod linie w co na obecną chwilę wątpięDeejay24h pisze:A na jakim poziomie ona jest?BOCZEK pisze:Trend Line![]()
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

Optymistycznie.Chris.ldn pisze:1,3220J-2X pisze:Jak myślicie jaki postawić TP na edku?
Chyba jednak zastosuje zasadę weź kasę i w nogi.
Jutro też jest forex.
to co szukamy S 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
a czytasz ze zrozumieniem?? napisalem ze zabezpiecze SL i że wątpie w powrot pod niebieska linie... S-ka zamknieta na +10 stop losem lub stop profitem jak kto woli bo była tylko pod skalpa z nastawieniem głownie na retest TL...i od 3050 jestem w L jak przebilismy tasme w góre po retescie okolic TL... nie widze tu żadnych nieścisłości wiec nie doszukuj sie drugiego dna....richard.cali pisze:
Kermit miałeś s-ke z TP poniżej 1.3020 ("powyżej zielonej taśmy"-patrz twój wykres str7), co się z nią stało, facet pyta o powrót do 1.3000 a Ty piszesz mu kompletnie co innego...trochę to się robi niesmaczne...
musiałbym byc Tobą żeby na transakcji która robiła juz +20 wygenerowac strate...
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2013, 11:20 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
ja tam widze ok 1,32Nowy123 pisze:to co szukamy S
co sądzicie o usd/jpy? da rade na 100?
Czy ten motyl na wykresie to jest formacja pro spadkowa?Nowy123 pisze:to co szukamy S
Jutro też jest forex.
jesli wybija t obedzie smialo 101 45 70 ale na razie kiszona pod 100 JAPANCA oto pasujerajdel pisze:ja tam widze ok 1,32Nowy123 pisze:to co szukamy S
co sądzicie o usd/jpy? da rade na 100?

GBP JPY S
Witam,Bemowo pisze:nie o to biega, chciałem załączyć TPL do wiadomościChris.ldn pisze:
Mój komputer__ Dysk C__ Program files___ wybrany mt4 program___ templates i tam go przenies z miejsca w którym go masz.....
Zresetuj platformę i będzie grało.....
forum może nie przyjmować plików innych niż *.zip / *.jpg dla bezpieczeństwa.
Możesz spakować tpl'kę zip'em (TotalCmd robi to szybko i prosto) i załączyć.
A jak dalej będzie problem, to wrzuć to na http://www.zippyshare.com i potem wstawiasz tu linka.
Poza tpl'ką warto dodać lub chociaż napisać, jakie wskaźniki biorą udział na wykresie.
Pozdrawiam,
S.
Tutaj też to nie zaciekawie wygląda może spadek do 1,3050 i zobaczymy co dalej...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".