DayTrading: Środa 24.04.2013
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 24.04.2013
na ujku liczę na ostry zjazd w dół ale 99 nie przekroczymy
windsurfing na falach trendu
na edku 1,30111 i nizej i spadeczki, ksiazkowo... z ciasnym SL można się pakowaćroberttheus pisze:na ujku liczę na ostry zjazd w dół ale 99 nie przekroczymy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2013, 22:38 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jeszcze 14000 opor na NIKKIE zasiekiChris.ldn pisze:Możesz mieć rację, ale co skośni myślą i zrobią to się zobaczy....Nowy123 pisze:nie na takim NIKKIEChris.ldn pisze:A jak skośnę będą chciały podjechać tutaj w nocy????? Nigdy nic nie wiadomo,,,,,,
i przy takie sweicy na SP500
No i mamy kolejna szokującą wiadomość Lewandowski w Monachium
teraz jak nic edek wskoczy na poziom134 

ze co w bajernie?? to plotka ale bylby wypas, musialbym wyciagnac szalik bajernu z szafy. ma ktos jakies wzkazniki do profiu rynku?? Planuje zbudowac system na bazie sentymentu i statystyki. i chcialbym go zrobic na sentymencie, profilu rynku, sredniej wazonej regresji kwadratowej, kanale regreji i poziomach sr, ewentualnie zniesienia 5%,25,33,50,66,75,95. mial ktos stycznosc z statystyka?birkof86 pisze:No i mamy kolejna szokującą wiadomość Lewandowski w Monachiumteraz jak nic edek wskoczy na poziom134
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2013, 22:53 przez Nowy500, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
Lewandowskiemu za 1,5 roku kończy sie kontrakt z Borussia i będzie mógł zmienić klub za darmo, więc teraz raczej nikt nie będzie się o niego bił,żeby go odkupić......Nowy500 pisze:ze co w bajernie?? to plotka ale bylby wypas, musialbym wyciagnac szalik bajernu z szafybirkof86 pisze:No i mamy kolejna szokującą wiadomość Lewandowski w Monachiumteraz jak nic edek wskoczy na poziom134
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
I tu sie mylisz, tak sie sklada ze jego menago Cezary to moj znajomy z ktorym kiedys razem kopalem pilke w Orletach lukowChris.ldn pisze:Lewandowskiemu za 1,5 roku kończy sie kontrakt z Borussia i będzie mógł zmienić klub za darmo, więc teraz raczej nikt nie będzie się o niego bił,żeby go odkupić......Nowy500 pisze:ze co w bajernie?? to plotka ale bylby wypas, musialbym wyciagnac szalik bajernu z szafybirkof86 pisze:No i mamy kolejna szokującą wiadomość Lewandowski w Monachiumteraz jak nic edek wskoczy na poziom134

Jedziemy z Jankesami ???? Czy dajemy już spokój do rana....
Lewandowskiemu za 1,5 roku kończy sie kontrakt z Borussia i będzie mógł zmienić klub za darmo, więc teraz raczej nikt nie będzie się o niego bił,żeby go odkupić......
I tu sie mylisz, tak sie sklada ze jego menago Cezary to moj znajomy z ktorym kiedys razem kopalem pilke w Orletach lukow
i podczas ogladania jednego z meczy powiedzial ze to na 100% ostatni sezon roberta w dortmundzie
Chyba, że Bayern ma za dużo pieniędzy i ne wie co z nimi zrobić, ale jak sie spytasz kolegi to ci odpowie,że za 1,5 roku może przejść za darmo.....
Lewandowskiemu za 1,5 roku kończy sie kontrakt z Borussia i będzie mógł zmienić klub za darmo, więc teraz raczej nikt nie będzie się o niego bił,żeby go odkupić......
I tu sie mylisz, tak sie sklada ze jego menago Cezary to moj znajomy z ktorym kiedys razem kopalem pilke w Orletach lukow

Chyba, że Bayern ma za dużo pieniędzy i ne wie co z nimi zrobić, ale jak sie spytasz kolegi to ci odpowie,że za 1,5 roku może przejść za darmo.....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
witamy serdecznie, wpisowe 10tyś, płatne u Żabybirkof86 pisze:Witam
Jako że jestem tu nowy pasowałoby się przedstawić, co czynie. Dobry wieczór wszystkim Paniom i Panom.
Dobrze jest także powiedzieć coś o swojej osobię. Więc mam na imię Marcin, na forexie przebywam od 2 lat, z sukcesami wiekszymi lub mniejszymi.
Mam nadzieję ze zdobytu tu doswiadczenie od madrzejszych osob zaowocuje spora wiedza i dobrymi transakcjami.

Polakom gratulujemy Lewandowskiego, poprawił mi humor za kabla i wszystkie inne życiowe cholerstwa

Jutro musi być dobry dzień

Ktoś siedzi w czymś co mnei zainteresuje na noc?

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
- atlanticos
- Maniak
osobiście siedzę na gbpjpy ale wydaje mi sie ze wszystkie pary z jenem pod S sie nadajalaktor pisze:witamy serdecznie, wpisowe 10tyś, płatne u Żabybirkof86 pisze:Witam
Jako że jestem tu nowy pasowałoby się przedstawić, co czynie. Dobry wieczór wszystkim Paniom i Panom.
Dobrze jest także powiedzieć coś o swojej osobię. Więc mam na imię Marcin, na forexie przebywam od 2 lat, z sukcesami wiekszymi lub mniejszymi.
Mam nadzieję ze zdobytu tu doswiadczenie od madrzejszych osob zaowocuje spora wiedza i dobrymi transakcjami.
![]()
Polakom gratulujemy Lewandowskiego, poprawił mi humor za kabla i wszystkie inne życiowe cholerstwa![]()
Jutro musi być dobry dzień![]()
Ktoś siedzi w czymś co mnei zainteresuje na noc?

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv