DayTrading: Środa 24.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 24 kwie 2013, 23:40

Wzrost
15
29%
Bez zmian
10
20%
Spadek
26
51%

Liczba głosów: 51

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 24.04.2013

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

na ujku liczę na ostry zjazd w dół ale 99 nie przekroczymy
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

roberttheus pisze:na ujku liczę na ostry zjazd w dół ale 99 nie przekroczymy
na edku 1,30111 i nizej i spadeczki, ksiazkowo... z ciasnym SL można się pakować
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2013, 22:38 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Chris.ldn pisze:
Nowy123 pisze:
Chris.ldn pisze:A jak skośnę będą chciały podjechać tutaj w nocy????? Nigdy nic nie wiadomo,,,,,,
usdjpyh1.png
nie na takim NIKKIE :) i przy takie sweicy na SP500
Możesz mieć rację, ale co skośni myślą i zrobią to się zobaczy....
jeszcze 14000 opor na NIKKIE zasieki

birkof86
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: birkof86 »

No i mamy kolejna szokującą wiadomość Lewandowski w Monachium :) teraz jak nic edek wskoczy na poziom134 :)

Awatar użytkownika
Nowy500
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Nowy500 »

birkof86 pisze:No i mamy kolejna szokującą wiadomość Lewandowski w Monachium :) teraz jak nic edek wskoczy na poziom134 :)
ze co w bajernie?? to plotka ale bylby wypas, musialbym wyciagnac szalik bajernu z szafy. ma ktos jakies wzkazniki do profiu rynku?? Planuje zbudowac system na bazie sentymentu i statystyki. i chcialbym go zrobic na sentymencie, profilu rynku, sredniej wazonej regresji kwadratowej, kanale regreji i poziomach sr, ewentualnie zniesienia 5%,25,33,50,66,75,95. mial ktos stycznosc z statystyka?
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2013, 22:53 przez Nowy500, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797

Awatar użytkownika
Chris.ldn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Chris.ldn »

Nowy500 pisze:
birkof86 pisze:No i mamy kolejna szokującą wiadomość Lewandowski w Monachium :) teraz jak nic edek wskoczy na poziom134 :)
ze co w bajernie?? to plotka ale bylby wypas, musialbym wyciagnac szalik bajernu z szafy
Lewandowskiemu za 1,5 roku kończy sie kontrakt z Borussia i będzie mógł zmienić klub za darmo, więc teraz raczej nikt nie będzie się o niego bił,żeby go odkupić......
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".

birkof86
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: birkof86 »

Chris.ldn pisze:
Nowy500 pisze:
ze co w bajernie?? to plotka ale bylby wypas, musialbym wyciagnac szalik bajernu z szafy
Lewandowskiemu za 1,5 roku kończy sie kontrakt z Borussia i będzie mógł zmienić klub za darmo, więc teraz raczej nikt nie będzie się o niego bił,żeby go odkupić......
I tu sie mylisz, tak sie sklada ze jego menago Cezary to moj znajomy z ktorym kiedys razem kopalem pilke w Orletach lukow :) i podczas ogladania jednego z meczy powiedzial ze to na 100% ostatni sezon roberta w dortmundzie

Awatar użytkownika
Chris.ldn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Chris.ldn »

Jedziemy z Jankesami ???? Czy dajemy już spokój do rana....
[dji30]m5.png

I tu sie mylisz, tak sie sklada ze jego menago Cezary to moj znajomy z ktorym kiedys razem kopalem pilke w Orletach lukow :) i podczas ogladania jednego z meczy powiedzial ze to na 100% ostatni sezon roberta w dortmundzie

Chyba, że Bayern ma za dużo pieniędzy i ne wie co z nimi zrobić, ale jak sie spytasz kolegi to ci odpowie,że za 1,5 roku może przejść za darmo.....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

birkof86 pisze:Witam
Jako że jestem tu nowy pasowałoby się przedstawić, co czynie. Dobry wieczór wszystkim Paniom i Panom.
Dobrze jest także powiedzieć coś o swojej osobię. Więc mam na imię Marcin, na forexie przebywam od 2 lat, z sukcesami wiekszymi lub mniejszymi.
Mam nadzieję ze zdobytu tu doswiadczenie od madrzejszych osob zaowocuje spora wiedza i dobrymi transakcjami.

:)
witamy serdecznie, wpisowe 10tyś, płatne u Żaby :mrgreen:

Polakom gratulujemy Lewandowskiego, poprawił mi humor za kabla i wszystkie inne życiowe cholerstwa :564:

Jutro musi być dobry dzień 8)

Ktoś siedzi w czymś co mnei zainteresuje na noc? :twisted:
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

laktor pisze:
birkof86 pisze:Witam
Jako że jestem tu nowy pasowałoby się przedstawić, co czynie. Dobry wieczór wszystkim Paniom i Panom.
Dobrze jest także powiedzieć coś o swojej osobię. Więc mam na imię Marcin, na forexie przebywam od 2 lat, z sukcesami wiekszymi lub mniejszymi.
Mam nadzieję ze zdobytu tu doswiadczenie od madrzejszych osob zaowocuje spora wiedza i dobrymi transakcjami.

:)
witamy serdecznie, wpisowe 10tyś, płatne u Żaby :mrgreen:

Polakom gratulujemy Lewandowskiego, poprawił mi humor za kabla i wszystkie inne życiowe cholerstwa :564:

Jutro musi być dobry dzień 8)

Ktoś siedzi w czymś co mnei zainteresuje na noc? :twisted:
osobiście siedzę na gbpjpy ale wydaje mi sie ze wszystkie pary z jenem pod S sie nadaja :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Zablokowany