DayTrading: Środa 24.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 24 kwie 2013, 23:40

Wzrost
15
29%
Bez zmian
10
20%
Spadek
26
51%

Liczba głosów: 51

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 24.04.2013

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

laktor pisze:
atlanticos pisze:
laktor pisze:NOM.... odrabianie dzisiejszego przeglądu muszę odłożyć na jutro xD za cholerę dziś nie potrafię wyrwać więcej niż paręnaście pips.
Żabka weź jutro z rana wejdź w jakąś pozycje i powiedz żeby na mnie poczekała:P
miałeś fajne miejsca na usdchf i usdpln pod S-ki... jutro każde zejście na edku poniżej 1.30 chyba szukam L...coraz bardziej byczo ten wykres zaczyna wygladac :564:
usdchf zgarnałem ale za szybko odpuściłem, a poranne longi były na niezłym wolumenie ale mało pips więc jak na dzisiejsze oczekiwania to zawiodłem :roll:

a ja właśnie wierce 8 dziurę w kuli żeby lepiej zbijała forexowe kręgle, chyba powinienem otworzyć firmę tuningującą... :d
ja dopiero wbilem niedawno na usdchf i zamierzam potrzymac kilka dni bo chyba fajne miejsce

sprawdzalem w kalendarzu i prognoza PKB na kabla jest lepsza niż poprzedni odczyt a on mi tu coraz bardziej byczo zaczyna wyglądac... nie wiem czy wybijemy ten kanal...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

atlanticos pisze: a ja właśnie wierce 8 dziurę w kuli żeby lepiej zbijała forexowe kręgle, chyba powinienem otworzyć firmę tuningującą... :d

ja dopiero wbilem niedawno na usdchf i zamierzam potrzymac kilka dni bo chyba fajne miejsce

sprawdzalem w kalendarzu i prognoza PKB na kabla jest lepsza niż poprzedni odczyt a on mi tu coraz bardziej byczo zaczyna wyglądac... nie wiem czy wybijemy ten kanal...
ja od kabla odpocznę do jutra dziś szukałem longów za długo i już nic na nim nie widzę, w ogóle ide mecz oglądać a potem jakiś film a jutro cel 100 pips i koniec:P

wieczorem zajrzę za to na edka popatrzeć czy się byczy :564:
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

atlanticos pisze:
laktor pisze:NOM.... odrabianie dzisiejszego przeglądu muszę odłożyć na jutro xD za cholerę dziś nie potrafię wyrwać więcej niż paręnaście pips.
Żabka weź jutro z rana wejdź w jakąś pozycje i powiedz żeby na mnie poczekała:P
miałeś fajne miejsca na usdchf i usdpln pod S-ki... jutro każde zejście na edku poniżej 1.30 chyba szukam L...coraz bardziej byczo ten wykres zaczyna wygladac :564:
usdchf zgarnałem ale za szybko odpuściłem, a poranne longi były na niezłym wolumenie ale mało pips więc jak na dzisiejsze oczekiwania to zawiodłem :roll:

a ja właśnie wierce 8 dziurę w kuli żeby lepiej zbijała forexowe kręgle, chyba powinienem otworzyć firmę tuningującą... :d[/quote]

sprawdzalem w kalendarzu i prognoza PKB na kabla jest lepsza niż poprzedni odczyt a on mi tu coraz bardziej byczo zaczyna wyglądac... nie wiem czy wybijemy ten kanal...[/quote]

---------------------------------

o ile eurchf nie zwolni. Ostatni rok -dwa usdchf byl idealnym odzwiercidleniem eurusd tak jak niegdys eurusd-gbpusd po czym sie rozjebalo. W tej chwili obojetnie co by sie nei dzialo na eurusd to usdchf wali do góry za eurchf. Więc z tym S bym uważał.

Awatar użytkownika
Chris.ldn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Chris.ldn »

TP zebrany jak bym nie był tak byczo nastawiony to pewnie w eS bym wlazł, ale jakoś strach teraz już na noc brać....
eurusdm5.png
Usdchf też podobnie , ale to tylko m5 ....
usdchfm5.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2013, 20:36 przez Chris.ldn, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

edward nic, tak jak widać... zero koncepcji...

oil nawet po 105 baksów ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
McBorsuk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: McBorsuk »

Z innej mańki. Jaki wynik obstawiacie?

crok.
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: crok. »

moze wyzeruja wczorajsza swieczke i skonczymy na 1,3100 :) dzisiaj :)
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek :)

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

na którym kanale można go włączyć, ten mecz?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Chris.ldn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Chris.ldn »

BOCZEK pisze:na którym kanale można go włączyć, ten mecz?
TVP1 i NSport...
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".

Zablokowany