ja dopiero jak podbije do 1,3030 i druga na 1,3060 to dwa opory i zeby nawet dalej podbijalo to zawsze mozna na tym zarobicDeejay24h pisze:ładuje sie ktoś w eski na eurusd??
DayTrading: Środa 24.04.2013
Re: DayTrading: Środa 24.04.2013
Może nie podbić, bo wygląda jak by się już wystrzelał i teraz tylko dół. Ale mogę sie mylić.hrabia pisze:ja dopiero jak podbije do 1,3030 i druga na 1,3060 to dwa opory i zeby nawet dalej podbijalo to zawsze mozna na tym zarobicDeejay24h pisze:ładuje sie ktoś w eski na eurusd??
obawiam sie tych danych z usa po obiadku bo tez ciagle zaskakuja negatywnie dlatego lepiej wole wyzej
wyzbierali SL i doladowywanie S wyzej pewnie
DAX i SP500 opor powinni pociagac w dol wedka ja ksie USA otworzy powinna spadac w dol

DAX i SP500 opor powinni pociagac w dol wedka ja ksie USA otworzy powinna spadac w dol
- kk.dreamer
- Pasjonat
Jest może profession? Ciekawi mnie dzisiejszy pivot na edku
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
gra ktos moze na opcjach binarnych eur/usd 60s ?
profesorowie ekonomi są ja ornitolodzy wszystko wiedza o ptakach ale sami latać nie potrafią
Jedyny pożytek z prognostyków giełdowych polega na tym, że na ich tle dobrze wypadają wróżbici. Warren Buffett
Jedyny pożytek z prognostyków giełdowych polega na tym, że na ich tle dobrze wypadają wróżbici. Warren Buffett
nie wiesz gdzie jest? To podpowiem ze trochę powyżej dzisiejszego high
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2013, 11:12 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Daily Pivot 1,30186kk.dreamer pisze:Jest może profession? Ciekawi mnie dzisiejszy pivot na edku
- zastapmnie
- Pasjonat
nie jestem pewny, co do dalszych spadków na edku... reakcja na złe informacje dość nieoczekiwana; tydzień temu podobna reakcja zaniosła kurs na nowe maksima; dzisiaj się takiego efektu nie spodziewam, ale niewykluczone, że dolny knot określił denko tej korekty, kanał wybroniony, 50% fibo wybronione, choć naruszone... godzinówka mocno bycza, choć nie idealny z niej młotek, przyznaję
zobaczymy, co się będzie działo
zobaczymy, co się będzie działo
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Atlanticos, coś na kiwi - u mnie kłóci się z kangurem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.