Witam.
Czy ktos wie jak przywołac okno z alarmami ? tzn. mam indyka co wywala okno z alarmem, czasmi w posmiechu zamykam te okienko i dupa nie wiem jak je przywrocic.. szukam i czytam skrot ctrl+a nic nie daje
jakies pomysly ?
MT4 - okno z alarmami - jak przywołać ponownie ?
MT4 - okno z alarmami - jak przywołać ponownie ?
jest pipnie
Re: MT4 - okno z alarmami - jak przywołać ponownie ?
Wydaje mi się, że po wyłączeniu nie ma opcji uruchomienia alarmu ponownie, jeśli jeszcze raz nie zajdą dane warunki...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Re: MT4 - okno z alarmami - jak przywołać ponownie ?
Można napisać skrypt w którym będzie jedno proste polecenie: Alert(""); i przypiąć do niego skrót klawiszowy. Wywołanie skryptu otworzy okno z historią alarmów.
Ja zrobiłem sobie taki i przypiąłem Ctrl + spacja. Działa znakomicie
http://www.novusorsa.pl/download/ShowMeAgain.zip
Skrypt trzeba wrzucić do katalogu experts\scripts. Po ponownym uruchomieniu MT4 zostanie skompilowany i pokaże się w drzewku w Nawigatorze.
Jak się go kliknie prawym klawiszem pokaże się menu i będzie tam pozycja pozwalająca na przypisanie skrótu klawiszowego.
Ja zrobiłem sobie taki i przypiąłem Ctrl + spacja. Działa znakomicie

http://www.novusorsa.pl/download/ShowMeAgain.zip
Skrypt trzeba wrzucić do katalogu experts\scripts. Po ponownym uruchomieniu MT4 zostanie skompilowany i pokaże się w drzewku w Nawigatorze.
Jak się go kliknie prawym klawiszem pokaże się menu i będzie tam pozycja pozwalająca na przypisanie skrótu klawiszowego.
Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)