Kolega Chris mi juz sprezentował wskaźniczek, ale dziękujępr7emo pisze:tu masz jakiś:
http://www.bestfxtradingsystems.com/sup ... indicator/

Kolega Chris mi juz sprezentował wskaźniczek, ale dziękujępr7emo pisze:tu masz jakiś:
http://www.bestfxtradingsystems.com/sup ... indicator/
a dzięki, popatrze w takim raziepr7emo pisze:na forum jest temat poświęcony wskaźnikom, można tam naprawdę skarb odnaleźć;)
Tego longa na kangurze to słabo widzę (korekta może tak)Nowy500 pisze:Aud/Usd technicznie na longa wyglada. Mowili w tv ze zloto sie rozsypalo i to jest najgorszy moment na inwestowanie w zloto, wiec jak najbardziej long.
zgadzam się bemowo... waluty "surowcowe" maja jeszcze miejsce do osłabiania się... chyba że kolega jest ninja i potrafi noże łapac...Bemowo pisze:Tego longa na kangurze to słabo widzę (korekta może tak)Nowy500 pisze:Aud/Usd technicznie na longa wyglada. Mowili w tv ze zloto sie rozsypalo i to jest najgorszy moment na inwestowanie w zloto, wiec jak najbardziej long.
Głównym dla mnie argumentem jest spadkowy impuls, więc nie wierzę w siły do przebicia taśmy
Mam kilka ulubionych wskaźników, ale testuję różne nowe, szukam swoich ideałówpr7emo pisze:z doświadczenia podpowiem ci że dobrze mieć dwa wskaźniki z których drugi będzie potwierdzał sygnał z pierwszego
na różnych tf (okresach czasu na platformie) określony wskaźnik może wskazywać różne kierunki trendu
pierwsze pół roku poświęciłem na staranną selekcję, na dobór wskaźnika trendu, selektora fal bull bear, i na wygląd okna platformy, potem zaczęło się pod górkę jak trzeba było dostosowywać psychologiękk.dreamer pisze:Mam kilka ulubionych wskaźników, ale testuję różne nowe, szukam swoich ideałówpr7emo pisze:z doświadczenia podpowiem ci że dobrze mieć dwa wskaźniki z których drugi będzie potwierdzał sygnał z pierwszego
na różnych tf (okresach czasu na platformie) określony wskaźnik może wskazywać różne kierunki trendu
luknij na priv tam masz pakiet wskaźnikówkk.dreamer pisze:Mam kilka ulubionych wskaźników, ale testuję różne nowe, szukam swoich ideałówpr7emo pisze:z doświadczenia podpowiem ci że dobrze mieć dwa wskaźniki z których drugi będzie potwierdzał sygnał z pierwszego