laktor pisze:trochę misz masz jest daily a h4 natomiast w chwili obecnej sugerowałbym eleczkę z ciasnym sl. oczywiście jak skończy spadać heheoverall pisze:Zawsze gdy zadaje pytanie w DT to znak ze nie jestem pewny swojej pozycji![]()
Jak obstawiacie ten tydzien jesli chodzi o NZDUSD? Ja licze na spadki wynikające z month ale doszlismy do bandy wczoraj wieczór jak i dzisiaj i odbilo. Jakies inne opcje? np long?
Nie skalpuje na nzdusd ale mam ochote na wieloryba wiec z tydzien mogl bym pokisic

właśnie to mnei zastanawia a Armadzie ( bo ją masz tak dobrze pamiętam?) odpaliłem sobie wczoraj demo i spready są jak ta lala do skalpu i chyba właśnie pod skalp na edku ejku i ...kangurze:P sobie otworze tam konto, ale te swapy... w sumie nie wiem czy koniec końców nie zarabiają więcej niż inni brokerzy tą drogą.
nowy123 co będzie po 14?

--------------------------
Szczerze to dopiero dzisiaj sobie to obadalem bo nigdy nie zostawiam pozycji na noc i swapy zwlaszcza na shorty są faktycznie nie korzystne za to jako jedni z nielicznych nie-eceenów mają dodatni swap na dlugich pozycjach.
Na nzdusd czy audusd ( short ) swap jest ogromny co znaczy tylko tyle ze awersja do ryzyka rosnie i moze byc bum, chociaz na to bum zanosi sie juz dlugo dlugo i nic