DayTrading: Poniedziałek 22.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 22 kwie 2013, 23:07

Wzrost
18
35%
Bez zmian
9
17%
Spadek
25
48%

Liczba głosów: 52

overall

Re: DayTrading: Poniedziałek 22.04.2013

Nieprzeczytany post autor: overall »

antoniZ pisze:
overall pisze:Zawsze gdy zadaje pytanie w DT to znak ze nie jestem pewny swojej pozycji :D

Jak obstawiacie ten tydzien jesli chodzi o NZDUSD? Ja licze na spadki wynikające z month ale doszlismy do bandy wczoraj wieczór jak i dzisiaj i odbilo. Jakies inne opcje? np long? :D
Patrząc w "chmury" wygląda jak edzio po przejściu 1.37. Kompletna destrukacja szortów.
Moim skromnym zdaniem droga na poniżej 0.82 otwarta ale ja na tym nie gram...

Edit: załączam wykre edzia po destrukcji szortów.

No ja licze na co najmniej 0.8163, chociaz gdy uporają sie z LT to i 0.8163 przebiją ale póki co ladnie odbili 2- krotnie w ciagu tej doby od 0.8398. Trzecie podejscie powinno wiązać sie z przebitką.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

overall pisze:Zawsze gdy zadaje pytanie w DT to znak ze nie jestem pewny swojej pozycji :D

Jak obstawiacie ten tydzien jesli chodzi o NZDUSD? Ja licze na spadki wynikające z month ale doszlismy do bandy wczoraj wieczór jak i dzisiaj i odbilo. Jakies inne opcje? np long? :D
trochę misz masz jest daily a h4 natomiast w chwili obecnej sugerowałbym eleczkę z ciasnym sl. oczywiście jak skończy spadać hehe
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2013, 13:35 przez laktor, łącznie zmieniany 1 raz.
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

laktor pisze:
antoniZ pisze:Laktor, a czy ty przypadkiem nie pisałeś tu jako ZielonaMgiełka ?
Żaba trzymasz S z piątku ?
Na edziu M30 do H4 w dół.

nie nie zupełnie nie ot ktoś zdecydowanie bardziej ode mnie doświadczony i nawet z nim pisałem tu także to nei mogłem być ja:P

Żaba łyknałeś s ke po moim wyjściu? :mrgreen: ta moja kula która testuje ma tą zaletę że porypana para kabel daje syngały wtedy kiedy akurat inne pary nie dają i odwrotnie 8)
a mnie się podoba że wszedłem w longa i wyszedłem z niego przed obiadem niemal co do minuty wtedy kiedy powinienem, coraz bardziej lubię kule nr 3 :twisted:

obecnie czekam na jakies proroctwo nowego :d
nie bralem S na kablu...wezme jutro w okolicach 5270 :)

narazie obserwuje jak zlotowka oslabia sie zgodnie z planem
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

laktor pisze:

trochę misz masz jest daily a h4 natomiast w chwili obecnej sugerowałbym eleczkę z ciasnym sl. oczywiście jak skończy spadać hehe

Nie skalpuje na nzdusd ale mam ochote na wieloryba wiec z tydzien mogl bym pokisic :D tylko ten swap nieszczesny -12,4 ale trudno. :)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

ciekwe kto tak edka broni czyzby ci co brali L i maja SL pod 1300 ;)

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

overall pisze:
laktor pisze:

Nie skalpuje na nzdusd ale mam ochote na wieloryba wiec z tydzien mogl bym pokisic :D tylko ten swap nieszczesny -12,4 ale trudno. :)
właśnie to mnei zastanawia a Armadzie ( bo ją masz tak dobrze pamiętam?) odpaliłem sobie wczoraj demo i spready są jak ta lala do skalpu i chyba właśnie pod skalp na edku ejku i ...kangurze:P sobie otworze tam konto, ale te swapy... w sumie nie wiem czy koniec końców nie zarabiają więcej niż inni brokerzy tą drogą.

nowy123 co będzie po 14? 8)
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

http://comparic.pl/listing-category/poz ... ch-graczy/

bronia edkai zazyna sie podbitka pod wejscie USA nudne to juz jest

-- Dodano: pn 22-04-2013, 13:44 --
laktor pisze:
overall pisze:[quote="laktor\quote="overall"]Zawsze gdy zadaje pytanie w DT to znak ze nie jestem pewny swojej pozycji :D

Nie skalpuje na nzdusd ale mam ochote na wieloryba wiec z tydzien mogl bym pokisic :D tylko ten swap nieszczesny -12,4 ale trudno. :)[/quote]

właśnie to mnei zastanawia a Armadzie ( bo ją masz tak dobrze pamiętam?) odpaliłem sobie wczoraj demo i spready są jak ta lala do skalpu i chyba właśnie pod skalp na edku ejku i ...kangurze:P sobie otworze tam konto, ale te swapy... w sumie nie wiem czy koniec końców nie zarabiają więcej niż inni brokerzy tą drogą.

nowy123 co będzie po 14? 8)[/quote]

zobacz c orobia przed 14 wesjciem USA a nie po 14 ;)

SP%00 est na oporze powinni doastac zzape i luke domknac aja kzrobi a jak nie t o zjachac z rfutami jeszcze przed open kasowego :)

Awatar użytkownika
stankiewiczpl
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: stankiewiczpl »

Nowy123 pisze:ciekwe kto tak edka broni czyzby ci co brali L i maja SL pod 1300 ;)
Im bardziej gumkę naciągniesz tym mocniej strzeli . :lol:
http://forexdt.vot.pl/ Forex Day Trading

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

brent ciasne S

chociaż tak się zastanawiam czy przypadkiem nie jest za nisko wzięte
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2013, 13:54 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
kashper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kashper »

Ja nie wiem. Dlaczego w każdym takim reko każą kupować szczyty i sprzedawać dołki.

http://i.imgur.com/aeReka6.png
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika

Zablokowany