10000 real

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
marol21
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: 10000 real

Nieprzeczytany post autor: marol21 »

4expage pisze:Strategia w ciągu dwóch dni jej sprawdzenia raczej działa. Ocencie sami na 16 wejść 1 błąd. Kiedy zaczynałem kapitał był dwa dni temu:1688 a teraz 3490. Na dziś już chyba starczy.
Sorry przyjacielu ale wieje mi tu sciema. Mowisz ze z nowa strategia zarobiles 1802 zl 15 razy TP czyli w twoim przypadku to 15 pipsow co daje 120 zl na pipsa czyli 4 loty. za malo masz na koncie aby otworzyc 4 loty nawet przy lewarze x500. Do czterech lotow potrzeba okolo 3600zl.... wiec nie moglbys zarobic 1802 zl z TP 1 pip :idea:
"Zeby wygrac trzeba grac!" - Totalizator Sportowy

4expage
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 4expage »

15 wejść to jest ok. 45 pipsów w ciagu dwóch dni. Gram jednym lotem.

Awatar użytkownika
marol21
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marol21 »

A mowiles ze twoj TP = 1 pip
"Zeby wygrac trzeba grac!" - Totalizator Sportowy

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

marol21 wszystko się zgadza :D żeby to zrozumieć musiał byś zejść na nieco niższy poziom abstrakcji :D
Niektórzy ludzie potrafią wytworzyć sobie własny świat w którym 1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1-10=45. 15*1=45 :D
o tego SLa -10 to się nie ma co czepiać pewnie jakiś przelicznik inny np. -10=+30 kto go tam wie.
4expage wróć lepiej do tabletek które zalecił lekarz bo dalej cię zamkną, choć w sumie po MC przerwa musi być.
...
Ale 4ex wróci i pokaże nam niebotyczne procenty od kapitału który straci :D
...
Ważne jest to że potrafi "zarabiać" a że musi ciągle uzupełniać depo nie ma większego znaczenia, bo przecież zarabia tylko chciwość go gubi itd. itp. ale, ALE "zarabia" :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: .
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

4expage
Gaduła
Gaduła

marol21 pisze:A mowiles ze twoj TP = 1 pip
Nie wiem czy ignorować taki głupi wpis. Kiedy moja strategia pokazuje mi, że teraz wchodzę na rynek to staram się wziać 1 pip i zamykać jak najprędzej. Jednoczenie jest tak, że zdarzyło się w piątek dwa razy że po wejściu na rynek kurs szybko rósł i zamiast plus jeden miałem plus 8pip. Więc w ciągu dwóch dni 16 wejść co razem dało +45 pip. teraz czekam do poniedziałku aby dalej testować strategie. Jak się będzie sprawdzać będę podnosił lota na dwa.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Widzisz a dał byś screana jak wymiatasz to by niedomówień nie było LOL , (nie wiem czy zaglądałeś do innych dzienników tam autorzy potrafią screany zamieszczać, wnioski wyciągać a tutaj to co dno normalnie dono nawet nie ma obrazków do oglądania, tylko sam -, -, -, -, -, -, prawie mc, aż tu nagle z zaskoczenia O +) tylko co będzie jak wejdziesz na danych, skoro czasem przypadkowo poleci Ci wbrew strategi na +8, klikniesz na danych poleci na -40 w minutę i MC :D 4ex przed tobą tylko jedna droga MC prędzej czy później zawita oj zawita.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

popieram słowa Darkey'a :) wystarczy że otworzysz pozycję nie w tym kierunku co trzeba np. podczas danych i MC gotowy ;) takie granie na pałę jest całkowicie bez sensu i prędzej czy później wyczyścisz konto, dlatego radzę Ci abyś teraz jak udało Ci się odrobić trochę grosza pograł jakimś normalnym systemem, np. w oparciu o proste poziomy Fibo i zaczął w normalny i w miarę bezpieczny sposób odbudowywać swój depozyt, bo to co robisz teraz do niczego dobrego nie prowadzi :) zresztą - wiem że i tak nikogo tu nie posłuchasz, ale pretensje o to możesz mieć tylko do siebie ;) mam jednak nadzieję że już następnego depo nie wpłacisz, bo wtedy całkowicie zwątpię w gatunek ludzki...

pozdro :)

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

freakout podobno pieniądze płyną od ludzi głupich do mądrych, tak więc wszystko jest zgodne z naturalnym porządkiem świata. Ktoś za jego kasę będzie miał fajne wakacje.

EDIT:
Kiedy moja strategia pokazuje mi, że teraz wchodzę na rynek to staram się wziać 1 pip i zamykać jak najprędzej. Jednoczenie jest tak, że zdarzyło się w piątek dwa razy że po wejściu na rynek kurs szybko rósł i zamiast plus jeden miałem plus 8pip. Więc w ciągu dwóch dni 16 wejść co razem dało +45 pip.
Czyli TP nie ustawia, o co zakład że SL 10p też jest "mentalny"?!? Dobra, to mój ostatni wpis - sory ale to lepsze od działu "Humor", ciężko się powstrzymać...
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2013, 10:01 przez T-REX, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

4expage
Gaduła
Gaduła

Obserwuje dane ale na nich nie gram. Gram na wykresach. Po drugie ustawiam sl 10p. Jesli coś się wydarzy to tylko 10 p strace a w górę ustawiam tp na 15. Kiedy wchodzi mój pip zamykam szybko. Wysoki lot to jeden pip wystarczy. Już setki razy czekałem aby więcej zarobić i zamiast brać to co pewne potem były straty. Zamykam na plusie i tyle. Jeśli moja strategia sprawdzi się w tym tygodniu z chęcią coś pokaże. Teraz jest na to za wcześnie bo może to było tylko szczęście:(

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

4expage pisze:Obserwuje dane ale na nich nie gram. Gram na wykresach. Po drugie ustawiam sl 10p. Jesli coś się wydarzy to tylko 10 p strace a w górę ustawiam tp na 15. Kiedy wchodzi mój pip zamykam szybko. Wysoki lot to jeden pip wystarczy. Już setki razy czekałem aby więcej zarobić i zamiast brać to co pewne potem były straty. Zamykam na plusie i tyle. Jeśli moja strategia sprawdzi się w tym tygodniu z chęcią coś pokaże. Teraz jest na to za wcześnie bo może to było tylko szczęście:(
Chcialbym byc twoim brokerem. :)
50% z zyskow i 100% ze strat :)

ODPOWIEDZ