Wszystko albo nic - 5k real

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Re: Wszystko albo nic - 5k real

Nieprzeczytany post autor: Trader1 »

Edek jak na dzisiaj wyglada na up wiec uwazaj (ale to tylko moja opinia)

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

Kimkolwiek pisze:Ty juz zlapales BE a ja dalej trzymam pozycje, staram sie wylaczyc emocje choc czuje to mrowienie w jajkach jak jest na plus :)

nie zlapalem BE, cena byla daleka od mojego BE, jestem w tej chwili 12 pipow na plusie i pewnie niebawem bede zamykal. :)

zamkniete 11 pipow i gitara. Chodzi o to ze nie trzeba wcale lapac wielkich ruchow by zarabiac. Jak dla mnie powinienes dowiedziec sie na ten temat cos wiecej jesli chcesz ryzykowac za kazdym razem maxa swojego konta.

overall

Drugie zlecenie zamkniete na + 20 i niestety za wczesnie wyszedlem a ty stop lossa ustawiles? czy nadal trzymasz?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

Kimkolwiek pisze:Ty juz zlapales BE a ja dalej trzymam pozycje, staram sie wylaczyc emocje choc czuje to mrowienie w jajkach jak jest na plus :)
Jak pokonaja 3100 to bedzie czuc smrod spalonych jaj bo tak pocisna do gory ze ho (jak sadze) . :lol:
Overal. daj sobie spokoj , przypadaek beznadziejny...
Mimo to zycze powodzenia .
Pozdro.
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

overall

rabit pisze:
Jak pokonaja 3100 to bedzie czuc smrod spalonych jaj bo tak pocisna do gory ze ho (jak sadze) . :lol:
Pozdro.
Tak to wlasnie jest jak sie ma nadmiar gotówki.... Dlatego czasem uważam ze to co kiedys czytalem w ksiazkach o gieldzie gdy zaczynalem pare lat temu ze niby nie powinno sie grac pieniedzmy ktorych to nie mozna sobie pozwolic na strate to troche nie do konca prawda bo gdy czlowiek faktycznie ma noz pod gardlem to inkasuje nawet najmniejsze straty i bacznie pilnuje swojego depo bo wie ze nie moze go narazic na obsówę a tak gdy forsa jest tu i tam to moze i jest luzniejsze podejscie, moze bardziej pewne ale często zludnicze i pozbawione sygnałów zwlaszcza u początkujących.

Jak dla mnie noz pod gardlem to byla dobra sprawa by nauczyc sie szanowac kazdego pipsa z wlasnych zarobionych pieniedzy.

SL musi byc i juz.

pozdro

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

overall pisze:
rabit pisze:
Pozdro.
Tak to wlasnie jest jak sie ma nadmiar gotówki.... Dlatego czasem uważam ze to co kiedys czytalem w ksiazkach o gieldzie gdy zaczynalem pare lat temu ze niby nie powinno sie grac pieniedzmy ktorych to nie mozna sobie pozwolic na strate to troche nie do konca prawda bo gdy czlowiek faktycznie ma noz pod gardlem to inkasuje nawet najmniejsze straty i bacznie pilnuje swojego depo bo wie ze nie moze go narazic na obsówę a tak gdy forsa jest tu i tam to moze i jest luzniejsze podejscie, moze bardziej pewne ale często zludnicze i pozbawione sygnałów zwlaszcza u początkujących.

Jak dla mnie noz pod gardlem to byla dobra sprawa by nauczyc sie szanowac kazdego pipsa z wlasnych zarobionych pieniedzy.

pozdro
Ciekawa teoria i w duzym stopniu prawdziwa, niestety w wiekszosci przypadkow to kwestia indywidalna.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

overall pisze:Drugie zlecenie zamkniete na + 20 i niestety za wczesnie wyszedlem a ty stop lossa ustawiles? czy nadal trzymasz?
Pozycja nadal otwarta aktualnie jest +20 pips = 398.22 USD (swap 1.78) Tak jak przewidzialem w poniedzialek cena bedzie w okolicach 1.3000 a ja siekne TP :)
milego weekendu
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
marol21
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marol21 »

4expage to twoj brat? :lol:
"Zeby wygrac trzeba grac!" - Totalizator Sportowy

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Kimkolwiek pisze:
overall pisze:Drugie zlecenie zamkniete na + 20 i niestety za wczesnie wyszedlem a ty stop lossa ustawiles? czy nadal trzymasz?
Pozycja nadal otwarta aktualnie jest +20 pips = 398.22 USD (swap 1.78) Tak jak przewidzialem w poniedzialek cena bedzie w okolicach 1.3000 a ja siekne TP :)
milego weekendu
Padlem ze smiechu :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Jak dla mnie cały ten dziennik wygląda na prowokację bo tylko ktoś chory mógłby tak bardzo szaleć.

Obrazek
youtube
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

ODPOWIEDZ