rachunek forex do zarządzania

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

rachunek forex do zarządzania

Nieprzeczytany post autor: aniacfiszan »

Oferta skierowana jest w głównej mierze do skalperów, codzienny handel. Oferta to udział w eksperymencie. Oferuję możliwość zarządzania rachunkiem real na ustalonych zasadach jeśli chodzi o wolumen, plus inne dodatkowe zasady. Wejścia oraz pary walutowe dowolnie. Zysk w zależności od wypracowanych poziomów zysku, odpowiednio zysk dla tradera wynosi 10%, 20%, 30% lub 40% zysku. Zysk wypłacany przez moneybookers lub kwestia dogadania się, może być wypłacany nawet codziennie, od razu po realizacji zysku. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na pw lub gg 37173439

vetisel
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: rachunek forex do zarządzania

Nieprzeczytany post autor: vetisel »

droga koleżanko:)...
Oferta to udział w eksperymencie
tylko samobójca da obcej osobie własne pieniądze aby przekonać się czy potrafi ona zarabiać
10%, 20%, 30% lub 40%
od 40 to powinno się zaczynać!!
Oferta skierowana jest w głównej mierze do skalperów
jeżeli ty zarządzasz to co za róznica jak trejduje dawca kapitału?

poza tym: co daje ci kwalifikacje handlu w najtrudniejszy sposób jaki isnieje tj daytrading, bo poza nr gg i ładną buzią to nic tu nie ma, a tajemniczym to można sobie być jak nazywa się soros...:)

może się mylę ale wygląda mi to na nagonkę na pootwieranie rachunków aby zarobic jako partner wprowadzający a przy okazji może eksperyment z zarabianiem wyjdzie :)

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

vetisel ja np zrozumiałem że to koleżanka chce oddać rachunek do zarządzania ;) właśnie przez stwierdzenie że kieruje ofertę do skalperów ;) no ale mogę się mylić , bo trochę tak dziwnie napisane jest :D
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

vetisel
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: vetisel »

to niech pisze kobita wyraznie LOL

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: aniacfiszan »

Wyraźnie jest napisane, że oferuję możliwość zarządzania rachunkiem real a nie że chce czyimś rachunkiem zarządzać. Myślę, że ogłoszenie jest napisane w sposób jasny i zrozumiały. Proszę przeczytać jeszcze raz dokładnie. Zamykam, w razie czego proszę o kontakt gg.

Awatar użytkownika
fxrebate
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: fxrebate »

Wysłałem info na priv.
Na jakiej platformie ma Pani konto?
Ile znaku po "," ?

Awatar użytkownika
FxPremium
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: FxPremium »

Witam Serdecznie,

w odpowiedzi na Pani ofertę proponuje inwestycje w konto PAMM zarządzane przez system skalpujący, który handluje codziennie i generuje przychód około 10 % do 20% miesięcznie, ustawiony jest na niskim ryzyku, tak aby maxymalnie zabezpieczyć kapitał inwestora oraz tradera, ponieważ trader ryzykuje również swoim kapitałem na koncie PAMM. Link do konta PAMM:
http://alpari-forex.com/en/investor/pam ... id=1205187

Poniżej przedstawiam wyniki historyczne systemu:
http://www.myfxbook.com/members/forexeq ... der/189156
http://www.myfxbook.com/strategies/carry-trader/19194

p.s.
konto PAMM w wielkim stopni ułatwia wypłatę wynagrodzenia dla tradera bo wszystko jest wykonywane automatycznie przez brokera Alpari, dodatkowo inwestor ma większe poczucie bezpieczeństwa ponieważ trader/manager zarządzający rachunkiem PAMM inwestuje jednocześnie również swój kapitał.

ScarFace
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ScarFace »

Ta oefrta jest troche nie powazna. Powinno byc od poczatku napisane o co tutaj chodzi. Osoba ktora sie zgodzi przejac w zarzadzanie rachunek dostaje kilka kont z 10$ na kazdym i wchodzi pelna stawka w pozycje. Musza to byc osoby ktore sa w stanie wejsc minimum 8-10 razy pod rzad precyzyjnie bez złapania sl aby pierwotne 10$ pomnozyc do powiedzmy kilku tys $. I zyskiem pozniej sie dzielic z autorem tematu.
Troche kpina taka oferta, tak ani ktos kto ma umiejetnosci nie byl by w stanie wykrzesac z siebie kilkudziesieciu dolarow i robic to samo na wlasny rachunek.

Awatar użytkownika
fxrebate
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: fxrebate »

ScarFace pisze:Ta oefrta jest troche nie powazna. Powinno byc od poczatku napisane o co tutaj chodzi. Osoba ktora sie zgodzi przejac w zarzadzanie rachunek dostaje kilka kont z 10$ na kazdym i wchodzi pelna stawka w pozycje. Musza to byc osoby ktore sa w stanie wejsc minimum 8-10 razy pod rzad precyzyjnie bez złapania sl aby pierwotne 10$ pomnozyc do powiedzmy kilku tys $. I zyskiem pozniej sie dzielic z autorem tematu.
Troche kpina taka oferta, tak ani ktos kto ma umiejetnosci nie byl by w stanie wykrzesac z siebie kilkudziesieciu dolarow i robic to samo na wlasny rachunek.
Tylko że nie kilku kont, a jedno...
albo ja źle zrozumiałem.

ODPOWIEDZ