Opanujcie się, chłop jeszcze nie zaczął porządnie prowadzić dziennika a Wy prowadzicie osobiste wojenki.
Z boku wygląda to tak: http://www.youtube.com/watch?v=ff-XVdiepTo
Uwierz w to co robisz,cel 500tyś.zł
Re: Uwierz w to co robisz,cel 500tyś.zł
Przepraszam metro, faktycznie odniosłem tylko takie wrażenie. A takie dzienniki to zawsze cieszyły się dużą oglądalnością. Jak pokazywałem jak mój automat robi średnio 2% miesięcznie to co to za atrakcja
Autor zawsze może poprosić o wyczyszczenie zbędnych wpisów.

Spoko, nieporozumienia często się zdarzają jeśli chodzi o komunikację w internecie - także nie ma problemu.
Jeśli automat zarabia regularnie, to atrakcja jest - bo napisanie takiego robota nie jest proste
Jeśli automat zarabia regularnie, to atrakcja jest - bo napisanie takiego robota nie jest proste

Panowie spokojnie,stratne pozycje też się zdarzają.Kazdy inwestuję jak uważa,przy takim ryzyku wypłacamy część pieniędzy,w razie straty mamy gotówkę na koncie,do dalszych agresywnych inwestycji.Widziałem kilka osób tutaj na forum które tak inwestują,tak jak powiedziałem start końcówka kwietnia.Niektórzy też mogą mnie kojarzyć z I edycji Bossa nick;marek231984
,kolejny załącznik 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kibicowałem tobie podczas I edycji... wtedy chyba nie takie stawki były jak na powyższych statementach
pisałeś, że na forexie od 4-5 lat; po ilu latach zyski zaczęły przewyższać straty?

pisałeś, że na forexie od 4-5 lat; po ilu latach zyski zaczęły przewyższać straty?
Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!
Ruszyłem już wczoraj,nie pisałem,bo nie miałem czasu(też pracuje
).Wkrótce screeny.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Będą kolejne?
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
-
- Bywalec
Właśnie, czekam na wpisy jak Ci idzie