pomiędzy M5 i M15 jest jeszcze z kilkadziesiąt interwałów, na których jeszcze lepiej mi się grapr7emo pisze:jak już się rozkręca fala to lepiej na m15, ale jak robi kilka pod rząd na wykresie m5 to jest on przyjazny graczowiBemowo pisze:podobno na m5 jest mniej szumu jak na m15pr7emo pisze:ostatnio klepnął 1000 pipsów w te i w wte to razem ponad 2000, a żaden spekulant nawet nie zająk o wojnie walutowej hahah
gram dziś na m5 na edku, lepiej mi się gra niż na m15
low
DayTrading: Środa 17.04.2013
Re: DayTrading: Środa 17.04.2013
Heh, im dłużej gram na Ejmanie tym bardziej uświadamiam sobie jaką siłę ma stwierdzenie "grać co się widzi" - jest setup, wejście bez zastanowienia, a nie jakieś pitu pitu czy to mi pasuje do mojej koncepcji.
To naprawdę świetna para.
To naprawdę świetna para.
M12¼Bemowo pisze:pomiędzy M5 i M15 jest jeszcze z kilkadziesiąt interwałów, na których jeszcze lepiej mi się gra

ten jest najlepszy dla graczy z kapitałem od 500 do 1000zł

†
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
nie śmiej się z mikrolotów - na nich też można popłynąć. Mi mikroloty dają ogromny komfort pracykashper pisze:M12¼Bemowo pisze:pomiędzy M5 i M15 jest jeszcze z kilkadziesiąt interwałów, na których jeszcze lepiej mi się gra![]()
ten jest najlepszy dla graczy z kapitałem od 500 do 1000zł
†
-- Dodano: śr 17-04-2013, 12:30 --
trendy tygodniowe i miesięczne rozpoczynają się od interwałów M1

i łapiesz górki/dołki z M1molmomas pisze:ja daytrejduję na Year 4

Skalpa oczywiściemolmomas pisze:ja daytrejduję na Year 4

BOCZEK - jesteśmy w 3/4 drogi do 23.6Fibo korekcyjnej 1.2746/1.32 a Ty się zastanawiasz nad zmianą trendu?
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2013, 13:39 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
no dobra, ale czy to korekta wzrostów, czy już zaczątek nowego trendu>?
jak na moje tylko korekta, jakos nie w smak mi ten szczyt, wygląda jak nie szczyt.
m5 zaczynają wyglądać, jak by zaraz miał być to słynne już wyciąganie, czyli powolna realizacja zysków z rana
jak na moje tylko korekta, jakos nie w smak mi ten szczyt, wygląda jak nie szczyt.
m5 zaczynają wyglądać, jak by zaraz miał być to słynne już wyciąganie, czyli powolna realizacja zysków z rana

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Hej Bemowo, dalej myślisz o 1.322 ?
Żaba coś mało aktywny a jego 1.3250 blisko.
Pr7emo ja też na M5, jeden mikrolot na kupnie bez SL, wylaczylem podglad ceny i paczę na stochastika
Nie widzę ceny edzia.
Podobno grubasy są misiami i dobierają szorty przed większą zwałką ale grając na M5 nie ma to kompletnie znaczenia. Rośnie kupujesz, spada sprzedajesz. Jakiś automat mógłby to robić...
Edit: mam zła wiadomość dla wszystkich, browar deko podrożeje. Ehhh sezon grillowy więc stąd podwyżka
Żaba coś mało aktywny a jego 1.3250 blisko.
Pr7emo ja też na M5, jeden mikrolot na kupnie bez SL, wylaczylem podglad ceny i paczę na stochastika

Podobno grubasy są misiami i dobierają szorty przed większą zwałką ale grając na M5 nie ma to kompletnie znaczenia. Rośnie kupujesz, spada sprzedajesz. Jakiś automat mógłby to robić...
Edit: mam zła wiadomość dla wszystkich, browar deko podrożeje. Ehhh sezon grillowy więc stąd podwyżka

Ostatnio zmieniony 17 kwie 2013, 13:47 przez antoniZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
NareszcieBemowo pisze:prognoza kabla do maja. LANIE!!!!
Ładnie może się zgrać czas i fale