DayTrading: Poniedziałek 15.04.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.04.2013
ja i czekam na 1.3060
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
- richard.cali
- Pasjonat
kłamiesz, Twoje konto rośnie...BOCZEK pisze:dzielnie trzymam L

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

fajny dzisiaj dzień z tymi surowcami złotem i srebrem
zjechały z górnego przedziału wahań cen i teraz otworzyła się nowa era jeśli chodzi o spekulacje na tych walorach
Chiny pokazały w nocy słabe odczyty pkb, ale to nie jedyny czynnik mający aż tak negatywny wpływ bo jeszcze mówi się o redukowaniu długów kosztem sprzedaży złota i do tego ta niska inflacja na świecie, w Chinach jest poniżej polskiego celu inflacyjnego _link
na prawdę będzie w najbliższym okresie rozkminka co pobudzi ceny surowców
zjechały z górnego przedziału wahań cen i teraz otworzyła się nowa era jeśli chodzi o spekulacje na tych walorach
Chiny pokazały w nocy słabe odczyty pkb, ale to nie jedyny czynnik mający aż tak negatywny wpływ bo jeszcze mówi się o redukowaniu długów kosztem sprzedaży złota i do tego ta niska inflacja na świecie, w Chinach jest poniżej polskiego celu inflacyjnego _link
na prawdę będzie w najbliższym okresie rozkminka co pobudzi ceny surowców
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2013, 18:45 przez pr7emo, łącznie zmieniany 3 razy.
jakbym gral na edku to bym dal s, ale nie gram bo zaraz draghi zobaczy mojego posta i powie ze ele teraz w modzie. a wogule to nie znam osoby ktora by znala osobe ktora zarabia na eu.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2013, 18:46 przez Nowy500, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
puszcza te 80 czy nie
- zastapmnie
- Pasjonat
po tej h4, która zakończyła się o 18-tej, zmienił mi się pozytywny nastrójrabit pisze:A to ma jakies znaczenie w srodku konsoli? moim zdaniem nie...zastapmnie pisze:coraz śmielej myślę o perspektywie młotka na dziennym edku dzisiaj, co by oznaczało, że ostatni dzwonek na zakupu jutro... ale do 2 w nocy daleka droga, więc jeszcze wiele się może zdarzyć...![]()
Co innego IB o ktorym pisalem wczesniej , szkoda tylko ze w poniedzialek bo moze byc to powodem malej plynnosci a co za tym idzie wybicie moze nie byc takie jakiego mozna by sie spodziewac.

albo i nie

z wizji młotka na dziennym, zaczyna się kształtować gwiazda wieczorna (połączenie niedzielnej i dzisiejszej świeczki daje brzydką czarną...)
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
dajcie sobie siana ze zobaczycie ponizej 1.3000, juz od tygodnia piszecie i h...j z tego wyszlo codziennie piszecie te pierdoly.usa tez teraz ma problemy spadaja indexy,rynek pracy pogarsza,produkcja spada,inflacja stoi i wiele innych .Od samego poczatku kwietnia same negatywy dla tej gospodarki to jak k...rwa chcecie zobzczyc 1.2900 na edku.
Kto chce lokowac kase w ten kraj po takich danych
Ryśiu Kali'szhrabia pisze: Kto chce lokowac kase w ten kraj po takich danych
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
hrabia pisze:dajcie sobie siana ze zobaczycie ponizej 1.3000, juz od tygodnia piszecie i h...j z tego wyszlo codziennie piszecie te pierdoly.usa tez teraz ma problemy spadaja indexy,rynek pracy pogarsza,produkcja spada,inflacja stoi i wiele innych .Od samego poczatku kwietnia same negatywy dla tej gospodarki to jak k...rwa chcecie zobzczyc 1.2900 na edku.
Też tak myśle.
Będziemy się kulać w przedziale 1.30 - 1.33 dłuższy czas.
Ale to wystarczający przedział by zarobić

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"