CROSS TRADE - Mistrzostwa inwestycyjne. Pula nagród 20.000$

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Nyxa
Gaduła
Gaduła

Re: CROSS TRADE - Mistrzostwa inwestycyjne. Pula nagród 20.0

Nieprzeczytany post autor: Nyxa »

Cześć! :)

Jak to jest możliwe, że ktoś w 10 minut zarobił 360% kapitału początkowego przy maksymalnej dźwigni 1:100? Nie widziałem żeby o 13 na jakimkolwiek instrumencie był taki ruch. Może ktoś to wytłumaczyć? Chyba, że ja o czymś nie wiem. ;p

Awatar użytkownika
rayzeel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rayzeel »

Potwierdzałem linkiem udział w konkursie ale teraz widzę, że nie dostałem (lub mogłem niechcący skasować ;) ) informacji do logowania. Jak mogę ponownie je otrzymać ?

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

Nyxa pisze:Cześć! :)

Jak to jest możliwe, że ktoś w 10 minut zarobił 360% kapitału początkowego przy maksymalnej dźwigni 1:100? Nie widziałem żeby o 13 na jakimkolwiek instrumencie był taki ruch. Może ktoś to wytłumaczyć? Chyba, że ja o czymś nie wiem. ;p

Mnie poki co udalo sie maxymalnie 260 % wykrecic ale to dopiero poltorej godziny i moze byc w drugą strone :D tutaj wszystko albo nic.

moj nick to Jason Todd jak by cos. Czuje ze dzis polegne ale kto wie :D

Awatar użytkownika
Nyxa
Gaduła
Gaduła

A jak to zrobiłeś? Na jakim instrumencie był taki wielki ruch? Jeżeli można wiedzieć. :) Bo nigdy czegoś takiego nie widziałem przy takiej dźwigni, a gram tylko na walutach.

overall

Nyxa pisze:A jak to zrobiłeś? Na jakim instrumencie był taki wielki ruch? Jeżeli można wiedzieć. :) Bo nigdy czegoś takiego nie widziałem przy takiej dźwigni, a gram tylko na walutach.

Ku... wiedzialem zeby wyjsc jak jeszcze bylo 200% no ale zobaczymy, zle to rozplanowalem. na surowcach masz spore ruchy.

Awatar użytkownika
Nyxa
Gaduła
Gaduła

Na surowcach też jest dźwignia 1:100?

Czyli za 100 000 USD przy dźwigni 1:100 mam 10 000 000 USD do kupna złota. Czyli kupując po 1385 USD mogę kupić 7220 uncji. Czyli przy zmianie maksymalnej jaka była w tym czasie o 35 USD na uncji to będzie 252 700 USD zysku czyli MAKSYMALNIE 252% zysku jakbyś kupił na samym dnie i sprzedał na samym szczycie co jest praktycznie nierealne, to byś miał tyle zysku. To jak to w końcu jest?

overall

Nyxa pisze:Na surowcach też jest dźwignia 1:100?

Czyli za 100 000 USD przy dźwigni 1:100 mam 10 000 000 USD do kupna złota. Czyli kupując po 1385 USD mogę kupić 7220 uncji. Czyli przy zmianie maksymalnej jaka była w tym czasie o 35 USD na uncji to będzie 252 700 USD zysku czyli MAKSYMALNIE 252% zysku jakbyś kupił na samym dnie i sprzedał na samym szczycie co jest praktycznie nierealne, to byś miał tyle zysku. To jak to w końcu jest?

Stary... mozna bylo piramidowac i spokojnie zgarnac 500 % na tym ruchu... ale jak widac jeden z typow dokonal prawie 50 transakcji co sie chwali. kombinuj, to tylko demo.

Awatar użytkownika
Nyxa
Gaduła
Gaduła

Hehe, no tak. Dzięki za odpowiedź i powodzenia! :)

overall

hehe, dzieki na razie 1-2 miejsce sie waham i widze ze chlopaki odplyneli ladnie a ja zaluje ze sie wycofalem z pozycji bo na pewnym surowcu doszli dokladnie tam gdzie zakladalem i bylo by z 600% a tak lipa. gramy dalej :)

Awatar użytkownika
KMichal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KMichal »

Gwoli wyjaśnienia te dwie osoby, które miały po 400% zysku już zamykają tabelę...
Zapraszam na mój FX BLOG- LINK W PROFILU

ODPOWIEDZ