AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Re: AliorTrader - ECN.

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam :)

Zostały 3 dni do końca rejestracji w Mistrzostwach inwestycyjnych CROSS TRADE : http://www.youtube.com/watch?v=7skkkc0nhBg

Osoby, które chciałyby powalczyć o nagrody oraz niższą prowizję na rachunku Alior Trader 2 mogą się jeszcze zarejestrować do konkursu na stronie: https://crosstradechamp.com/

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Gren
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Gren »

Dalej mam problem z wykresami range, wygląda to dość dziwnie ale nie chce z nich rezygnować. Podam trochę szczegółów, może ktoś miał podobny problem.
Jestem w uk, laptop z win8. Problemy zaczęły się tuż przed ostatnią aktualizacją AT2.

-przez jakiś czas wykresy range w ogóle nie chciały mi się wczytywać, pojawiał się komunikat w stylu 'brak dostępnych danych dla eur/usd integral rg'
-ostatnio wykresy chodzą, ale jesli wybieram np range 10 z ostatniego dnia, wczytuje mi się kilkanaście, max dwadzieścia parę świec. Zwiększenie zakresu do 3 dni dodaje np 2 świece, zwiększenie do 10 dni nie daje nic.
-jeśli zamknę aplikację i otworzę ją po paru godzinach, zazwyczaj dalej wyświetla mi tylko kilkanaście ostatnich słupków.
-to samo dzieje się jeśli otwieram at2 na drugi dzień - cała historia wykresu wyparowuje i znowu gapie się na parę słupków.
Poniżej przykładowy wykres range 10 z ostatnich 10 dni :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

szach
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: szach »

witam,
czy na Alior ECN jest taki kalkulator inwestycji jak dla przykladu tu?
http://forex.dmbzwbk.pl/platforma/kalku ... ji-fx.html

żeby wszystko było wyliczone i pokazane? coś nie mogę się doszukać....... pomóżcie proszę...

upfx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: upfx »

Witam,
Zalozylem sobie konto. Wszystko wydaje sie dzialac poprawnie (uzywam tylko podstawowych funkcji jak na razie), jednakze juz dwa razy nastapila blokada konta przy pierwszej probie wpisania hasla. Oczywiscie po tel do Alior zostalo ono odblokowane, jednakze zastanawia mnie dlaczego tak sie dzieje. Wlaczam komputer, probuje sie logowac i od razu blokada. Z tego co przeczytalem, cos takiego nastepuje po 3krotnej probie podanie zlego hasla. Czy macie podobne problemy? Chce to wyjasnic, obawiajac sie, ze moze mam zainstalowane jakies zlosliwe oprogramowanie. Z antywirusowych pakietow mam McAfee i UASC. Przeskanowalem wszyskie dyski, nic zlego nie widac.
Pozdrawiam

lucek34
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: lucek34 »

witam.
mój problem to polega na tym że:
zarejstrowałem się do CROSS TRADE w tym konkursie i wszystko jest ok platforma działa ta Protrader 2 itd..
ale problem mam taki że:
Jak grywam na Alior Traderze 2 to wykres 4 godziny mam 6 świeć japonskich na dzień , a na Prodrader na 4 godzinach mam tylko 4 świece japonskie na dzień. I to jest wielki problem jak dla mnie, (jak moge zwiększyć ilość świec w dniu, bo patrzyłem w ustawianiech i nigdzie nie moge tego znaleść)
w gre absolutnie nie wchodzi zwiękdzenie lub zmniejszenie czasu np: do 1h wykresu bo to już cały system mi rozwala.

a na systemie 4 godzinym i z 6 świecami na dzień mam swój system który przynosi mi zyski i dlatego chce spróbować w konkursie swoich sił, ale przez te świece mam problem.

Joker721
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Joker721 »

lucek34 pisze: Jak grywam na Alior Traderze 2 to wykres 4 godziny mam 6 świeć japonskich na dzień , a na Prodrader na 4 godzinach mam tylko 4 świece japonskie na dzień. I to jest wielki problem jak dla mnie, (jak moge zwiększyć ilość świec w dniu, bo patrzyłem w ustawianiech i nigdzie nie moge tego znaleść).
Protrader 2 wersja 2.0.73 (ostatnia - z dnia 12.04.2013)
W interwale 4H widzę 6 świec / dobę.
Godz. 00:00 04:00 08:00 12:00 16:00 20:00
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

lucek34
Stały bywalec
Stały bywalec

no widze i rzeczywiście masz 6, a ja mam 4.
zrobił bym i pokazał zdjecie, ale od samego rana wejść nie moge na Protradera! pisze że (User login is blocked, please contact support team) i nie wiem czemu ? (wczoraj wieczorem testowałem jeszcze ich platforme na Tablecie i dziś ani na tablecie ani laptopie wejść nie moge)

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam :)
lucek34 pisze:no widze i rzeczywiście masz 6, a ja mam 4.
zrobił bym i pokazał zdjecie, ale od samego rana wejść nie moge na Protradera! pisze że (User login is blocked, please contact support team) i nie wiem czemu ? (wczoraj wieczorem testowałem jeszcze ich platforme na Tablecie i dziś ani na tablecie ani laptopie wejść nie moge)
Rachunki konkursowe są poblokowane i restartowane. Będą dostępne z chwilą rozpoczęcia konkursu.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

lucek34
Stały bywalec
Stały bywalec

heja.
i jak wam idzie w tym konkursie CROSS TRADE ja byłem chwile w pierwszej 30 ale opadłem , ale ciągle w grze !
a ty jak?

CrawBerry
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: CrawBerry »

Witam,
Czy jest możliwość podpisania umowy po przez bankowość internetową ? gdy robię tak jak w instrukcji na stronie aliora to niestety daję "dalej", strona robi się cała biała i tak już zostaje, sms do mnie przychodzi z kodem ale niestety nie mam nawet gdzie go wpisać bo strona jest cała biała.
Uczę się więc nie hejtować ;)

ODPOWIEDZ