DayTrading: Piątek 12.04.2013
Re: DayTrading: Piątek 12.04.2013
no chyba nie uzyskaja 2%
bledne prognozy sprawdzaja sie w 20% przypadkach,a jesli wynik bedzie 0.1%, 0.2%, czy tez -0.1% to nie mowimy o blednych danych z prognozy bo byla bliska niej, a nietrafnym by byla taka sama 1.1%
nie wiadomo co Ben powie jeszcze o 18.30 i jeszcze eurogrupa o sprawach portugali i irlandii
na jednym moze zyskac na drugim moze stracic edek
bledne prognozy sprawdzaja sie w 20% przypadkach,a jesli wynik bedzie 0.1%, 0.2%, czy tez -0.1% to nie mowimy o blednych danych z prognozy bo byla bliska niej, a nietrafnym by byla taka sama 1.1%
nie wiadomo co Ben powie jeszcze o 18.30 i jeszcze eurogrupa o sprawach portugali i irlandii
na jednym moze zyskac na drugim moze stracic edek
Dzis sproro danych i wydarzen. Kto wie, moze bedzie to sadny dzien co do dalszego kierunku na EU.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dlatego dzis jestem obserwarorem nie wchodze w pozycje bo jak nie pojdzie po mojej mysli to w koncu weekend, i pobiora mi 3 premie z kontarafmax pisze:Dzis sproro danych i wydarzen. Kto wie, moze bedzie to sadny dzien co do dalszego kierunku na EU.
drulaka pisze:Super a mi zmienili Stopouta z 30 na 80% w BRE i to będzie koniec ostrego grania.
czemu? dlaczego?
co sie dzieje?
Fajnie jest ale czy misie rozstancza sie na dobre?
Czesc daj jeszcze się zapakować na edku jestem out mam e/j na 045 tylko 0,5 lota czekam na 094 i będę w grze na 3 loty,wczoraj trochę wymeczylem ciezki był dzień dziś powinno być klarownie i powinnismy powitać 980 co o tym sadzisz powodzeniaspontfx pisze:Fajnie jest ale czy misie rozstancza sie na dobre?
Czy to się spełni?
Jak dla mnie nie - za ładne
Jak dla mnie nie - za ładne
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
edzio na kwietniowym wsparciu
najchetniej to ja bym dzisiaj zobaczyl 1.2980 ale mam jakies mieszane uczucia ze maks to moze byc 1.3120zibi pisze:Czesc daj jeszcze się zapakować na edku jestem out mam e/j na 045 tylko 0,5 lota czekam na 094 i będę w grze na 3 loty,wczoraj trochę wymeczylem ciezki był dzień dziś powinno być klarownie i powinnismy powitać 980 co o tym sadzisz powodzeniaspontfx pisze:Fajnie jest ale czy misie rozstancza sie na dobre?
TP przesunelem wlasnie tam SL 1.3125
bede sie przygladal