Wszystko albo nic - 5k real

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Sildra
Pasjonat
Pasjonat

Re: Wszystko albo nic - 5k real

Nieprzeczytany post autor: Sildra »

Komentarz do zgrubnych założeń może być tylko jeden ;)

http://www.youtube.com/watch?v=VTBjyhMZj9I

Ja coś czuję, że Ty się z żoną umówiłeś jeszcze na dwa dodatkowe strzały, po 10k i 20k.............
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....

Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Proponuję ładować się długoterminowo bardziej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

Ide o banke mleka ze bylo MC. Po SL pojawila sie nieslychana frustracja i proba zemsty troche mniejszą pozycją przy dzwigni jak mniemam 1:500 i w ten sposób 5000 poszlo z dymem w pare chwil. Kurna ludzie zakladają te dzienniki a mogli by najpierw poczytac te wartosciowe i dopiero pozniej posilowac sie z rynkiem na wlasne ryzyko.

No ale moze sie myle :)

4expage
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 4expage »

Długo nie pociągnie.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Niestety depozyt wyparowal w kilka godzin.... mialem tu juz nie wracac ale przemyslalem to wsztko I postanowilem ze zaryzykuje raz jeszcze. W przyszlym tyg zasile konto I postaram sie odegrac. Nie ptrafie odejsc z forexu ze strata prawie 10k. Dziekuje wszystkim za sugestie. Od razu mowie ze nie dam rady grac na mikrolotach bo nie mam strategii ktora dawalaby mi zarobiac dlugoterminowo. Wole otwierac duze pozycje w odpowiednich momentach. Kilka dobrych wejsc I sie odegram. Bede stosowal wiekszy SL. Ostatnio wlasnie przez ciasno ustawiony SL stracilem prawie 2k zysku. Dodatkowo zmieniam brokera bo mialem problem z zamknieciem kilku pozycji co w pewnym stopniu przyczynilo sie do wyzerowania konta ( zostalo 127zl).

Do poniedzialku
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Leonardo »

Stary nie rób tego, ciesz się że straciłeś tylko tyle, jak nie ustalisz z góry włąsciwego kierunku tylko wbijesz bo leci najprawdopodobniej za sprawą gigantycznego lota w stosunku do depozytu który myślisz sobie sprawić wylecisz z chukiem na korekcie, zaliczając kolejne MC. Fx to nie jest miejsce dla jednostrzałowców, zapamiętaj to sobie, nawet najlepsi trafiają na stratne serie.
Kimkolwiek pisze: bo nie mam strategii ktora dawalaby mi zarobiac dlugoterminowo
I tutaj widzę największy problem, chcesz wiedzieć co widzę?
A więc lenistwo, hazard, łatwe pieniądze, odrabianie strat za pomocą lewara. Czyli to dzięki czemu wyzerujesz kolejny depozyt. Nie ściągniesz z rynku ani złotówki nie dając wpierw czegoś od siebie (kasa się nie liczy :P bo stratę jej zawdzięczasz tylko własnej głupocie).

Żeby nie było że się mądrzę, każde jedno słowo popieram własnym doświadczeniem, może mnie mniej bolało ale schemat jest ten sam.
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

verge
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: verge »

Szaleństwo. Może zrób sobie jakieś tygodniowe wakacje za 5k a jak wrócisz to wtedy zadecydujesz czy chcesz drugie 5k wrzucić na strzał. "Wszystko albo nic" działa w tym biznesie chyba trochę inaczej - jak umiesz zarabiać to zarabiasz, jeśli jest inaczej to tylko tracisz.

Awatar użytkownika
Sildra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Sildra »

A mi się wydaje, że kolega Ktokolwiek wyczynia nam tu grubymi nićmi szytą prowokację......
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....

Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA

Awatar użytkownika
rayzeel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rayzeel »

Sildra pisze:A mi się wydaje, że kolega Ktokolwiek wyczynia nam tu grubymi nićmi szytą prowokację......
Dokładnie o tym samym pomyślałem bo wydaje się to nieprawdopodobne.

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

Przydałby się mediator, który wyperswadowałby koledze skakanie z dachu. Nadodatek kolega wybiera sobie coraz to wyższe budynki.

ODPOWIEDZ