DayTrading: Środa 10.04.2013
Re: DayTrading: Środa 10.04.2013
mocna czerwona hczwóreczka za nami
cos mi U J i E J i GBP JPY pod s podciaga powolipr7emo pisze:mocna czerwona hczwóreczka za nami
chodz widac ze bankstera chce wlanac w 100 na U J ale na 100 pierwsz S drugie 100 30 GBP JPY 153 37 w 1 oporek
też cóś takiego widzę, witajcajto pisze:Na kablu zaryzykuje sentencjonalnie "ze wzrostów powstałeś, we wzrosty się obrócisz" i setke w górkedo testu F38.2 na 1.542x
Ciężka praca jeszcze nikomu nie zaszkodziła ale po co ryzykować?
początek kwartału to będą sugerowali kierunekNowy123 pisze:cos mi U J i E J i GBP JPY pod s podciaga powolipr7emo pisze:mocna czerwona hczwóreczka za nami
chodz widac ze bankstera chce wlanac w 100 na U J ale na 100 pierwsz S drugie 100 30 GBP JPY 153 37 w 1 oporek
od połowy roku ma być wzrost, ciekawe czy jakąś podstawę planują w drugim kwartale
a golda to tak widzę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ciężka praca jeszcze nikomu nie zaszkodziła ale po co ryzykować?
- wesoly mis
- Gaduła
Bemowao, poczekaj na ...
ja kdal mnie wlasnie wykonczaja na SP500 szczycik sobie tak patrze ladny klin rysuja cos sie szykuje bo dzis nie bylo podstaw d o eufori ale jednak sdhort sqqz zrobili zacienianie do pol roku zaczynamy mniej drukowac to by pasowalo druga polowa KWietnia zaczynamy wyprzedazpr7emo pisze:początek kwartału to będą sugerowali kierunekNowy123 pisze:cos mi U J i E J i GBP JPY pod s podciaga powolipr7emo pisze:mocna czerwona hczwóreczka za nami
od połowy roku ma być wzrost, ciekawe czy jakąś podstawę planują w drugim kwartale
oni powinni w końcu ztonować i jakąś korekte poczynićNowy123 pisze:ja kdal mnie wlasnie wykonczaja na SP500 szczycik sobie tak patrze ladny klin rysuja cos sie szykuje bo dzis nie bylo podstaw d o eufori ale jednak sdhort sqqz zrobili zacienianie do pol roku zaczynamy mniej drukowac to by pasowalo druga polowa KWietnia zaczynamy wyprzedaz
nie widać takiej naturalnej fali spadkowej bez jakichś negatywnych danych fundamentalnych, to świadczy jakim kapitałem jest ta bańka na sapinie nadmuchana
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2013, 20:00 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
ja mysle ze to wlasnie wykonczeniowa euforyczna jeszze moze pod ten klinik z jutra jakies pare ptk i dolpr7emo pisze:oni powinni w końcu ztonować i jakąś korekte poczynićNowy123 pisze:ja kdal mnie wlasnie wykonczaja na SP500 szczycik sobie tak patrze ladny klin rysuja cos sie szykuje bo dzis nie bylo podstaw d o eufori ale jednak sdhort sqqz zrobili zacienianie do pol roku zaczynamy mniej drukowac to by pasowalo druga polowa KWietnia zaczynamy wyprzedaz

powinni zjazd zrobic i do realiow makro dolaczyc patrzec na wykresy c osie dzialo w 2011 1500 to tak smialo minimum przeceny 8 - 10 % licze ale niech posciemniaje jeszcze
Benek może powie coś czego jeszcze nie mówił dzisiaj na początek drugiego kwartału i po przekroczeniu maksa kasowego s&pNowy123 pisze:ja mysle ze to wlasnie wykonczeniowa euforyczna jeszze moze pod ten klinik z jutra jakies pare ptk i dolpr7emo pisze:oni powinni w końcu ztonować i jakąś korekte poczynićNowy123 pisze:ja kdal mnie wlasnie wykonczaja na SP500 szczycik sobie tak patrze ladny klin rysuja cos sie szykuje bo dzis nie bylo podstaw d o eufori ale jednak sdhort sqqz zrobili zacienianie do pol roku zaczynamy mniej drukowac to by pasowalo druga polowa KWietnia zaczynamy wyprzedazzobacze ja kzamkna czy cofke zrobia
powinni zjazd zrobic i do realiow makro dolaczyc patrzec na wykresy c osie dzialo w 2011 1500 to tak smialo minimum przeceny 8 - 10 % licze ale niech posciemniaje jeszcze
-- Dodano: śr 10-04-2013, 19:04 --
nie sorry myślałem że dziś ma konferencje