DayTrading: Środa 10.04.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 10.04.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
dolozone 1579 czkem na wyzej niech dadza jeszczeNowy123 pisze:1573 - 1575 76 S na SP500 zaladowane
Cześć Wszystkim mój pierwszy post mam nadzieję, że nie ostatni. Widzę, że EUR/JPY w górę TAK BEZ KOŃCA... lalalaa
J_B pisze:Cześć Wszystkim mój pierwszy post mam nadzieję, że nie ostatni. Widzę, że EUR/JPY w górę TAK BEZ KOŃCA... lalalaa
to sie szykuje na S
trololololNowy123 pisze:J_B pisze:Cześć Wszystkim mój pierwszy post mam nadzieję, że nie ostatni. Widzę, że EUR/JPY w górę TAK BEZ KOŃCA... lalalaa
to sie szykuje na S

powinno zaraz urywaćprofession pisze:Zibi na razie mnie nie wycięło jeszcze.Ale widzę, że znów atakują mój poziom więc nie wiem na jak długo. Ciężki dzień dziś. Jeśli odbije się i poleci w dół myślę, że jest szansa jeszcze dziś na spadki. Jeśli w górę to kończę na dziś bo mamy konsolidacje.
Generalnie zbliżamy się oprócz tego do ważnego poziomu "hot point" który może owocować dużym ruchem w dół lub w górę. Nie wiem jednak czy godzina nie zbyt późna.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
teraz weź kalkulator i policz ile mógłbyś zarobić hahahaJ_B pisze:Cześć Wszystkim mój pierwszy post mam nadzieję, że nie ostatni. Widzę, że EUR/JPY w górę TAK BEZ KOŃCA... lalalaa
- profession
- Pasjonat
Jeszcze wam wrzucam moją anlizę "HotPoint". To gorące punkty w których mogą nastąpić zmiany trendu lub dołki i szczyty
dolny wskaźnik pokazuje, że właśnie teraz to się dzieje.
p.s. tylko nie wiem czy godzina nie za późna tak jak pisałem wcześniej.
. Generalnie często duże ruchy.dolny wskaźnik pokazuje, że właśnie teraz to się dzieje.
p.s. tylko nie wiem czy godzina nie za późna tak jak pisałem wcześniej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2013, 16:26 przez profession, łącznie zmieniany 2 razy.
Austryjacka Szkoła Ekonomii jest sednem.
psxor pisze:trololololNowy123 pisze:J_B pisze:Cześć Wszystkim mój pierwszy post mam nadzieję, że nie ostatni. Widzę, że EUR/JPY w górę TAK BEZ KOŃCA... lalalaa
to sie szykuje na S
aaaaa to nie zawracam glowy

- roberttheus
- Maniak
Z racji że siedzę już z Lką od 7 marca liczę że przebijemy na edku pierwsze fibo i dojdziemy do poziomu 50 fibo tam szukam sygnału dla spadków czyli gdzieś tam 1.32200
windsurfing na falach trendu